Velkommen til den andre utgaven av fotballturneringen i London Cup - en cup som 2018 ble spilt for første gang. Turneringen har ambisjoner om å bli den største i sitt slag i løpet av et par år, og under premierspillet deltok over 100 lag fra et dusin lender i hele Europa og USA.

London har vært en ettertraktet destinasjon, og med storsatsende London Cup har vi nå et nytt og spennende tillegg til vårt utvalg av fotballcuper. Vi kan stolt presentere oss som eksklusiv partner for alle norske og svenske lag som deltar i cupen - i 2019 forventes cupen å være ekstra populær blant norske lag.

London Cup spilles i slutten av juli - en periode med begrenset utvalg av cuper hvor denne fyller et tomrom og glir inn i en perfekt posisjon mellom ferietider og skolestart. Turneringen starter med en åpningsseremoni og spilles i en samlet spillområde med over 20 utrolig hyggelige planer i Uxbridge, like utenfor London. Planene tilhører Brunel Univesitys idrettsanlegg og vil bli reservert hele sommeren før London Cup. Rett ved siden av cupområdet er også innkvarteringen deres.

Spillplanen gir godt om plass for turer inn til sentrale London, som har et stort utvalg av utfluktsmål. Hva sier dere om et besøk til Madam Tussauds, et løp i London Eye eller en piknik i Hyde Park? I London finst det noe for alle! Vi har vært i London og røkjet innfor London Cup og møtte arrangøren. Vi kan allerede nå si at turneringen vil bli avgjort på utrolig hyggelige planer, og at vi har en ny klassiker til å se frem til i august!

Årsklasser

Jenter; 14*, 16
Gutter; 7***, 8***, 9**, 10**, 11*, 12*, 13, 14, 15, 16, 19

* J14, G11 och G12 spelas med 9-mannelag.
** G9 och G10 spelas med 7-mannelag.
*** G7 och G8 spelas med 5-mannelag.
Yngre aldrer kan spille med eldre. For eksempel kan J15 spille sammen med J16 etc.

Den engelske systemet for aldersklassifisering tillater fri dispensering for ett år eldre spillere hvis de er født 1 september eller senere. Har dere mange spillere som er født sent, kan de få liv til å spille i en yngre årsklasse.