Fotballturer til Hertha Berlin med OLKA Sportsreiser

Se Hertha BSC Berlin på Berlins Olympiastadion, som er Tysklands største friidrettsarena med plass til 76 176 tilskuere. Siden 1960-tallet har Hertha BSC Berlin spilt hjemmekampene sine på Olympiastadion. Siden 1985 er den tyske cupfinalen blitt spilt her hvert år. Benytt sjansen til å nyte en arena som UEFA har klassifisert som en femstjerners fotballarena.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Hertha Berlin trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Olympiastadion når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Hertha Berlin

Kjøp dine kampbilletter til Hertha Berlin lett og bekvemt gjennom oss. Vi tilbyr billetter på både kort- och lagside samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett om du vill bestille en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen deres.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Hertha Berlin billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.