Fotballturer til FC Barcelona med OLKA Sportsreiser

Fotballreiser til Barcelona er noe aldeles ekstra. Vi er autorisert forhandler av billetter til FC Barcelona og Europas største arena Camp Nou, med plass for over 96 000 tilskuere. Se et av verdens beste fotball-lag spille på hjemmearenaen sin i Champions League. Her finner du også Barcelona Mega Store, hvilket er en gigantisk butikk der du kan kjøpe alt du ønsker i artikler for å støtte FC Barcelona. Ta også en guidet tur rundt Camp Nou under deres fotballreise!

Her er våre fotballpakker til FC Barcelona. Er du interessert i bare billetter? Bestill FC Barcelona billetter på vår nettsted OLKA Express.

Ingen reiser samsvarer med det valgte filteret.

Bestill fotballreise til FC Barcelona

Kjøp dine kampbilletter til FC Barcelona gjennom OLKA Sportsreiser. Vi er autoriserte forhandlere av billetter til FC Barcelona på Camp Nou og formidler tusenvis billetter hvert år. Vi tilbyr mange ulike sorter billetter på kortside og langside med mulighet til Hospitality inkl. mat og drikke til alle FC Barcelonas kamper i Champions League. Sikkre din kampbillett eller komplette fotballreise med hotell og fly.