Fotballturer til Watford FC

Watford FC, eller The Hornets, som de også kalles etter deres gul-svarte homestead, er definisjonen av krigere. Klubben har eksistert siden 1881 og har kjempet fra de nedre divisjonene til de høyeste i flere år. Verdt å nevne er at klubben mellom 1978-1982 avanserte fra fjerde divisjonen til den høyeste. Klubbens arena, Vicarage Road ligger i Watford, Hertfordshire ca 3 miles utenfor London. Arenaen ble bygget i 1922 og har vært hjemmet til Watford FC siden da. Etter at Sir Elton John-delen ble ferdigstilt i 2014, tar Vicarage Road nå 21 577 tilskuere. Planer er i gang for å utvide til 30 0000 seter.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Watford FC trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Vicarage Road når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Watford FC

Kjøp offisielle Watford billetter til samtlige kamper på Vicarage Road i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr kampbilletter på langsidens Graham Taylor Stand samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett om du vil booke en fotballreise der fly og innkvarting inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reiser etter ønskemålene dine.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Watford FC billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.