Fotballturer till Everton med OLKA Sportsreiser

Everton, som ble grunnet år 1878, var med og startede den engelske ligaen og er et av de mest fremgangsrike lagen i Englands historie. Klubben har spilt i øverste engelske divisjon i over 100 sesonger. Klubbens bitre rival er Liverpool FC, og hvert år spilles det Merseyside-derby i byen. Tradisjonelt er dette et vennskapelig derby, siden det finnes familier med både Everton-fans og Liverpool-fans i Liverpool. Det er et av de få lokalderbyene der det ikke er nødvendig å holde fansen adskilt på tribunene, og du kan se Evertonians og Kopites (Liverpool-fans) sitte ved siden av hverandre.

Her er våre fotballpakker til Everton. Er du interessert i bare billetter? Bestill Everton billetter på vår nettsted OLKA Express.

Ingen reiser samsvarer med det valgte filteret.

Bestill fotballreise til Everton

Kjøp offisielle Everton billetter gjennom OLKA Sportsreiser. Når dere booker deres billetter via oss har dere mulighet å velge mellom langside og The People’s Club som er et Hospitality-alternativ. Muligheten å velge kun kampbilletter eller en komplett fotballreise med hotell og fly fins.