Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer till Everton

Everton, som ble grunnet år 1878, var med og startede den engelske ligaen og er et av de mest fremgangsrike lagen i Englands historie. Klubben har spilt i øverste engelske divisjon i over 100 sesonger. Klubbens bitre rival er Liverpool FC, og hvert år spilles det Merseyside-derby i byen. Tradisjonelt er dette et vennskapelig derby, siden det finnes familier med både Everton-fans og Liverpool-fans i Liverpool. Det er et av de få lokalderbyene der det ikke er nødvendig å holde fansen adskilt på tribunene, og du kan se Evertonians og Kopites (Liverpool-fans) sitte ved siden av hverandre.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Everton trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller.

Vær på Goodison Park når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Everton

Kjøp offisielle Everton billetter gjennom OLKA Sportsreiser. Når dere booker deres billetter via oss har dere mulighet å velge mellom langside og The People’s Club som er et Hospitality-alternativ. Muligheten å velge kun kampbilletter eller en komplett fotballreise med hotell og fly fins.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Everton billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.