Fotballturer till Everton med OLKA Sportsreiser

Everton FC har spilt i den engelske øverste divisjonen i 108 sesonger. De har spilt i øverste divisjon hver eneste sesong siden 1954. Everton var med på å starte det engelske ligasystemet i 1888, og var også med på etablere Premier League i 1992.

Klubbens bitre rival er Liverpool FC, og hvert år spilles det Merseyside-derby i byen. Tradisjonelt er dette et vennskapelig derby, siden det finnes familier med både Everton-fans og Liverpool-fans i Liverpool Det er et av de få lokalderbyene der det ikke er nødvendig å holde fansen adskilt på tribunene, og du kan se Evertonians og Kopites (Liverpool-fans) sitte ved siden av hverandre.

Her er våre fotballpakker til Everton. Er du intressert i bare billetter? Book Everton billetter på vår nettsted OLKA Express.

Bestill fotballreise til Everton

Kjøp offisielle Everton billetter gjennom OLKA Sportsreiser. Når dere booker deres billetter via oss har dere mulighet å velge mellom langside og The People’s Club som er et Hospitality-alternativ. Muligheten å velge kun kampbilletter eller en komplett fotballreise med hotell og fly finst.