Fotballturer til Napoli med OLKA Sportsreiser

Ak på fotballreise til Napoli og opplev et Stadio Diego Armando Maradona som har et publikumrekord på fantastiske 90.000 tilskuere då hjemmelaget SSC Napoli mottok Juventus, 1974. Mot slutten av 1980-tallet spilte Maradona for klubben som da vant Serie A ikke en, men to ganger. Nå får vi enda sjansen å se Napoli i Serie A på jakt etter nok en ligatittel.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Napoli trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Stadio Diego Armando Maradona når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Napoli

Kjøp deres kampbilletter til Napoli i Serie A hos oss på OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere ulike billettkategorier inkl. Hospitality til samtlige av Napolis hjemmekamper. Hos oss velger du selv hvis du vil kjøpe kun kampbilletter eller en hel fotballreise med hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Napoli billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.