HVORFOR SKAL DU REISE MED OLKA SPORTSREISER?
OLKA har eksistert siden 1978, og vi kan dette med sport og reiser. Vi elsker sport og er ekte sportfånar av rang. Vi vet at dere også er det, og vi vil at dere skal kunne nyte og oppleve sporten på beste mulige måte og komme hjem med minner for livet.

VI ELSKER UTFORDRINGER!
Vi skreddersyr reisen deres basert på deres behov og ønsker. Ønsker du noe spesielt utover det vanlige? Booking av aktivitet, utflukt eller kanskje kampbilletter til et toppmøte? La oss ta utfordringen, og vi syr sammen dem i pakken og tar deg fra start til slutt!

VÅRE REISENDE ER MER ENN FORNØYD
Vi har fornøyde reisende som mer enn ofte reiser flere ganger med oss. Mange av dem reiser med oss hvert år, og det er blant de beste kvitteringer vi får til at vi gir god service og høy standard på våre tjenester. Hvis du blir hjemme, vil du angre på det! Her kan du lese våre reisendes egne ord.

VI TILBYR DØGNET-RUNDT-SERVICE. ÅRET RUNDT
Vi hjelper deg ikke bare før reisen, men vi er også tilgjengelige med vår døgnservice på vår vakttelefon gjennom hele reisen. Hvis det oppstår problemer eller no annet uforutsett under reisen, er vi en telefonsamtale unna og kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

FØL DEG TRYGG Å BESTILLE REISEN GJENNOM OSS
Som medlemmer av SRF (Svensk Reisebyråforening) gir vi deg sikkerheten som følger med medlemskapet; vi følger deres direktiver, avtaler og reisevilkår. For deg som reisende betyr det enorm sikkerhet, omtrent som å ha alle supporters i ryggen.

VI SETTER EN AV BRANSJENS HØYESTE REISEGARANTIER
Vi setter alle våre reisegarantier på Kammarkollegiet i henhold til svenske resegarantilagen. Konkret er det en beskyttelse for deg som reisende og gir deg rett til å søke erstatning i tilfelle av avbrutt eller kansellert reise. Kammarkollegiet er kompisen som alltid fins der og selvfølgelig vil vi være venner med dem!

FØL DEG TRYGG Å BESTILLE FLY TIL REISEN DERES
Vi er sertifisert av IATA – en sammenslutning av mer enn 270 internasjonale flyselskaper som representerer mer enn 80 prosent av verdens totale flytrafikk. Gjennom vår sertifisering er vi godkjent for utstilling av billetter fra alle disse flyselskapene – et must for å gjøre sportreise deres mulig.

Vi har hovedkontoret vårt i Göteborg, Sverige.

Velkommen til å booke din reise med OLKA Sportsreiser!

Våre åpningstider:
mandag – fredag 08.00 – 17.00

Hovedkontor i Göteborg
OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 01 GÖTEBORG
Tel: +47 23 96 58 68
Webb: www.olka.se

Betalingsinformasjon:
Plusgiro: 411 11-6
Bankgiro: 5933-2940

Ved betaling fra utlandet:
IBAN: SE76 9500 0099 6026 0041 1116
Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
SWIFT: NDEASESS