OLKA Sportsreiser er en av Skandinavias største sportsreisearrangører, og vi har drevet i reisebransjen siden slutten av 1970-tallet. Vi arrangerer treningsleirer & cuper for idrettsforeninger og, fotballreiser til Europas toppligaer, NHL-, Formel 1- og konferansereiser. Vi organiserer også reiser til andre store sportsevent slik som EM og VM i forskjellige sportsgrener.

OLKA Sportsreiser har i mange år vært en sterk og veleteablert merkevare, både blant idrettsforeninger og blant sportsgalinger som oss selva. Hvis du er stor må du være snill, alle vet det. Og det er med dere som reisende og opplevelsen deres i fokus som vi fortsetter å vokse og forbedres på det vi gjør.

Å forene glede med glede er en, for oss og våre reisende, velprøvde resept av lykke i sin reneste form. Det er hovedsakelig to spesifikke gleder vi har i tankene; sport og reiser. Disse har en spesiell sammensveisende evne, og sammen resulterer de i noe veldig ekstra. Uansett i hvilken konstellasjon dere reiser i så kommere dere hjem som et lag.

Vi deler kjærligheten deres til sport og det gjennomsyrer alt vi gjør – vi vil være best, og det blir man med slagord som engasjement, kvalitet, glede og service. I 40 år har vi skreddersytt uforglemmelige reiser til rundt 20 000 reisende. Hvert år. OLKA Sportsreiser finst med dere fra start til slutt – for den som avbryter løpet deres vil aldri være best.

Vi har hovedkontoret vårt i Göteborg.

Velkommen til å booke din reise med OLKA Sportreiser!

OLKA Sportreiser stiller selvfølgelig lovfestet reisegaranti til svenske Kammarkollegiet i henhold til svenske resegarantilagen.

Våre åpningstider:
mandag – fredag 08.00 – 17.00

Hovedkontor i Göteborg
OLKA Sportresor AB
Norra Allégatan 2
413 01 GÖTEBORG
Tel: +47 23 96 58 68
Webb: www.olka.se

Betalingsinformasjon:
Plusgiro: 411 11-6
Bankgiro: 5933-2940

Ved betaling fra utlandet:
IBAN: SE76 9500 0099 6026 0041 1116
Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm
SWIFT: NDEASESS