Vi er utrolig glade og stolte over å være eksklusiv partner for Prague Games i det norske markedet. Fra og med 2016-turneringen (og kommende år) håndterer vi alle bestillinger, inkludert registrering av lag til turneringen og innkvartering for de deltagende lagene fra Norge. Det er altså obligatorisk å bestille lagets deltakelse, samt innkvartering via oss.

*Vær oppmerksom på at turneringsdato for 2018 er justert. Ny dato: Onsdag 11 juli - Lørdag 14 juli*

All kontakt og kommunikasjon kommer til å gå via oss, og vi kommer også til å ha representanter/ansatte til stede under hele turneringen for å sikre at den høye standarden på service og kvalitet opprettholdes for de deltagende lagene.

I Praha arrangeres hvert år noen av verdens mest populære og velarrangerte innebandyturneringer. Ungdommer, elitelag og seniorer tar turen hit for å kose seg i en av Europas flotteste byer.  406 lag fra 13 land deltok i 2017, som var den femtende turneringen siden starten i 2004. Prague Games er ungdomsturneringen som har sett over 3500 lag fra 18 land siden starten.

Alle lag deles inn i grupper på 4 eller 5 lag, der alle møter alle.  Samtlige lag går videre til et sluttspill der rangeringen fra gruppespillet avgjør motstanden i kvartfinalene.

Spilleskjema for 2018 er ute nå!

Nå er spilleskjemat endelig ute! Gå inn og se spilleskjemat her!

Gruppespillkamper: 2 x 15 min.

Sluttspillkamper: 2 x 20 min.