Hva kan være bedre enn en gyllen lang sandstrand, turkist vann, koselige spanske små torg og nærhet til Barcelona når du planlegger treningsleiren?

Svaret er et nyoppusset 4-stjerners hotell som ligger på denne stranden, samt mulighet for fotballtrening innen kort gangavstand, med alt inkludert.

Dette arrangementet finner du i den koselige og trygge byen Salou, en time sør for Barcelona. Det er et sted som puster sport og er rimelig turistaktig og har noen åpent hele året, men samtidig ekstremt trygt og dermed egnet for både ungdomslag og voksne.

OLKA Sportsreiser har et meget stort volum av idrettsgrupper i Barcelona-området og samarbeider med de samme lokale partnerne for alle arrangementer. Dette sikrer tilgjengelig service 24/7, alt inkludert i form av velkomstpakke, opplæringsmateriell og vann, guide som møter deg på flyplassen og mulighet for fleksible utflukter og aktiviteter.

Vi har forhåndsbestilt de fleste gode treningstidene i de populære periodene og har også ferdige flypakker, men mange er booket opp tidlig på høsten, så ikke nøl med å kontakte oss for et mer detaljert tilbud.

Vår lokale partner på stedet er tilgjengelig for å gi deg spektakulær service. Klikk her for å se et videoklipp fra OLKA Sportsreisers YouTube-kanal.