OLKA Sportsreiser tiltrer som en stolt eksklusiv partner av Barcelona Football Project, som vi nå kan tilby skandinaviske lag, og spørsmålet er om en treningsleir kan ha bedre forutsetninger?

Her bor du på et 3- eller 4-stjerners nybygd hotell innen få minutters gangavstand fra den perfekte gressbanen, den lange sandstranden og jernbanestasjonen, som på en time tar deg til Plaza Catalunya i sentrum av Barcelona. Santa Susanna er ekstremt populær for idrettsgrupper, da det er rimelig turistisk med mye å gjøre, men samtidig rolig og trygt for unge mennesker, og det er derfor det spilles mange ungdomscuper her. Hvis du i tillegg til sol, svømming og trening også vil ha mer liv og bevegelse, er det større nabobyer langs kysten og selvfølgelig verdensmetropolen Barcelona en kort togtur unna med sitt attraktive kultur- og underholdningsliv.

Med Barcelona Football Project, gjennom vår lokale sterke partner, sørger vi for et opphold med høy kvalitet og service fra start til slutt. Du vil bli ønsket velkommen på flyplassen, ha en kontaktperson på stedet som kan arrangere treningskamper på forhånd, du bor på fine hoteller som er vant til sportsgrupper, og du har alt innen gangavstand. Olka Sportsreiser har reserverte plasser for alle populære helger i løpet av våren, inkl. matchende flypakker, men ettersom fotballbanene må holdes i optimal stand, er plassene begrenset, så ta kontakt i god tid på forhånd for å få plass.