Fotballturer til West Ham med OLKA Sportsreiser

Supporterne kalles “The Hammers”, blant annet fordi West Ham United ble etablert i 1895 av en gjeng skipsverftarbeidere som ga klubben navnet Thames Ironworks FC. Klubben skiftet navn til West Ham United i 1900.

På 1960-tallet hadde klubben sin mest fremgangsrike periode, og hentet hjem titler som FA-Cupen i 1964 og den europeiske Cupvinnercupen i 1965. I 1980 vant West Ham FA-Cupen enda en gang. 1985/-86-sesongen fikk klubben sin beste plassering i toppdivisjonen etter å ha endt på en tredjeplass. Klubben har mange rivaler i London, men den eldste er Millwall.

Her er våre fotballpakker til West Ham. Er du intressert i bare billetter? Book West Ham billetter på vår nettsted OLKA Express.

Ingen reiser samsvarer med det valgte filteret.

Bestill fotballreise til West Ham United

Kjøp offisielle West Ham billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere ulike billettkategorier på Queen Elizabeth Olympic Park; kortside, langside og Hospitality. Våre VIP-billetter finner dere i blokk 208 – så nære på midtbanen som muligt. Hos oss kan dere velge å kjøpe kun kampbillett eller en fotballreise med hotell og fly.