Fotballturer til West Ham United med OLKA Sportsreiser

Klubben kommer fra østlige delen av London og spiller siden år 2016 sine hjemmekamper på Londons Olympiastadion - en mektig arena som fylles av pasjonerte fans, en utrolig stemning og kanskje fremfor alt - såpebobler! Gå ikke glipp av The Hammers hjemmekamper i Premier League, en fotballreise til en kamp med tribuner som overøser sin kjærlighet til laget med såpebobler kan kun bli lykket.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til West Ham trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på London Stadium når det skjer!

 

 

Bestill fotballreise til West Ham United

Kjøp offisielle West Ham billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere ulike billettkategorier på Queen Elizabeth Olympic Park; kortside, langside og Hospitality. Våre VIP-billetter finner dere i blokk 208 – så nære på midtbanen som muligt. Hos oss kan dere velge å kjøpe kun kampbillett eller en fotballreise med hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre West Ham billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.

 

Mer om West Ham Uniteds historie

Klubben ble dannet i 1895 av en gruppe verftsarbeidere og ble opprinnelig kalt Thames Ironworks FC. I 1900 skiftet klubben navn til West Ham United.

1922/1923 var West Hams første suksessrike sesong, da de gikk opp i divisjon 1 og kom til FA-cupfinalen, og kampen ble enormt forsinket av den store tilstrømningen av tilskuere, hele 200.000 fans var på tribunen. Finalen var den første noensinne spilt på Wembley og West Ham tapte for Bolton Wanderers 0-2.

Klubben jobbet i mange år på 30-50-tallet i avdeling 2. I 1958 gikk de endelig opp til divisjon 1 igjen, og i løpet av sekstitallet hadde klubben sin mest suksessrike tid. Deretter tok de hjem titler som FA-cupen (1964) og Europacupvinnercupen (1965).

I 1980 vant West Ham FA-cupen igjen etter å ha beseiret Arsenal i finalen som et divisjon 2-lag. I sesongen 1985/1986 gjorde klubben sitt beste resultat i den høyeste ligaen da den endte som 3.

Rivaliseringen mot Millwall
Den største rivaliseringen mellom to fotballag i England er den mellom West Ham og Millwall i Sør-London. Det skjøt fart allerede på begynnelsen av 1900-tallet da fans av begge klubbene jobbet i konkurrerende havneselskaper. Rivaliseringen ble enda verre på 60-tallet da klubbene ble støttet av konkurrerende gangsterfamilier. Krays sponset West Ham, mens Richardsons sponset Millwall.

 

Fra Upton Park til London Stadium

Kapasitet: 60.000
Innvielse: 2016 som hjemmearena for West Ham

Londons Olympic Stadium var hovedarenaen for OL i London 2012. Arenaen har vært West Ham Uniteds hjemmearena siden 2016 og ligger i Stratford i den østlige delen av London. Før hver kamp synger West Ham-fansen «I'm forever blowing in bubbles» og stemningen er en av de absolutt beste i engelsk fotball.

Før 2016 spilte West Ham hjemmekampene sine på Upton Park eller Boleyn Ground som det også ble kalt. Klassisk bane i engelsk fotball!