Fotballturer til West Ham med OLKA Sportsreiser

Ak på fotballreise og se West Ham United! Supporterne kalles “The Hammers”, blant annet fordi West Ham United ble etablert i 1895 av en gjeng skipsverftarbeidere som ga klubben navnet Thames Ironworks FC. Klubben skiftet navn til West Ham United i 1900.

På 1960-tallet hadde klubben sin mest fremgangsrike periode, og hentet hjem titler som FA-Cupen i 1964 og den europeiske Cupvinnercupen i 1965. I 1980 vant West Ham FA-Cupen enda en gang. 1985/-86-sesongen fikk klubben sin beste plassering i toppdivisjonen etter å ha endt på en tredjeplass. Klubben har mange rivaler i London, men den eldste er Millwall.

Her er våre fotballpakker til West Ham. Er du intressert i bare billetter? Book West Ham billetter på vår nettsted OLKA Express.

Bestill fotballreise til West Ham United

Kjøp offisielle West Ham billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere ulike billettkategorier på Queen Elizabeth Olympic Park; kortside, langside og Hospitality. Våre VIP-billetter finner dere i blokk 208 – så nære på midtbanen som muligt. Hos oss kan dere velge å kjøpe kun kampbillett eller en fotballreise med hotell og fly.