OLKA Sportresor AB (heretter OLKA) er formidler av billetter og er ikke arrangør av aktuelle evenementer.

Bookede billetter

Bookede billetter/pakker til evenementer tilbakebetales ikke, uansett deltakernes personlige omstendigheter.

OLKA formidler billetter grunnet på at du skal kunne se evenementetet/fotballkampen, uansett hvilken dag og tid den spilles. OLKA har intet ansvar når evenementer flyttes, avbrytes eller innstilles. For eksempel innrømmes ingen tilbakebetaling ved eventuelle avbookinger dersom kamp flyttes fra planlagt dag til annen helge- eller hverdag. Dersom kampen innstilles på grunn av dårlig vær gjelder kampbilletten for den nye kampdatoen, og OLKA er ikke pliktig til å tilbakebetale eventuelle reisekostnader.

Ved kampendringer som medfører at kampen spilles utenfor booket flytid, gjelder følgende:
1) OLKA hjelper i første omgang til med billett til en annen kamp innen reisetiden.
2) Om den reisende heller vil booke om fly og hotell for å kunne se den opprinnelige kampen, hjelper OLKA med ombooking til best mulige pris for den reisende, dog er det alltid den reisende som står for eventuelle merkostnader ved dette.

Normalt er det ikke mulig å booke om eller endre navn på flybillettene uten ekstra kostnad, og i de aller fleste tilfellene er det heller ikke mulig å få penger tilbakebetalt ved eventuell avbooking. Kontakt oss for informasjon om hva som gjelder for akkurat din flyreise – dersom flyreisen er booket via OLKA.

OLKA har intet tilbakebetalingsansvar dersom reisende blir avvist fra arenaen på grunn av eksempelvis dårlig oppførsel eller at en reisende, ikledd feil kampdrakt, prøver å komme seg inn på feil tribune. Vi anbefaler ingen å bære skjerf eller kamptrøye på arenaen. Det er den reisendes eget ansvar å sette seg inn i gjeldende regelverk angående oppførsel ved hvert enkelt evenement. Ansvar for å kontrollere eventuelle endringer i kampdag og spilletid, noe som skjer ofte, påhviler også den reisende. Matchbillettene leveres som oftest til hotellet som overlater billettene til den personen som står oppført som kontaktperson på bookingbekreftelsen. Vær oppmerksom på at enkelte billetter kan være årskort/sesongkort, og det er veldig viktig at disse leveres tilbake i henhold til anvisning. Hvis ikke blir vi nødt til å debitere kunden for dette. Vi kan kun garantere billetter i par om to.

Kjøpt billett til evenement kan ikke selges videre, da det kan være ikke-tillatt eller ulovlig, og kan medføre rettslige følger.

Viktig informasjon om Covid-19.

Billettene vi tilbyr online er basert på oppdaterte priser som vi kan tilby, alt i samarbeid med de offisielle partnerne vi jobber med og basert på arenakapasiteten – som kan endre seg. Det kan være en sjanse for at arrangementet du vil delta vil endre seg når det gjelder antall tilskuere.

Følgende scenario og løsning må vurderes:

Kampen / arrangementet du har bestilt avlyses, kapasiteten til antall tilskuere reduseres (og klubben kansellerer billettene) eller kampen spilles uten publikum.

Hvis en av disse omstendighetene oppstår, har du muligheten til å beholde bestillingsbeløpet som en kreditt som kan brukes til en annen begivenhet eller refusjon for hele beløpet for delene du har bestilt hos OLKA. Refusjonen blir avgjort senest to uker etter den opprinnelige datoen for arrangementet.

Viktig! Vi kan bare refundere deler bestilt med OLKA. Hvis du har bestilt en tur, overnatting eller andre deler av en pakke på egen hånd, tilbyr vi ikke noen form for refusjon eller kompensasjon.

Flyreisen
OLKA har ikke ansvar for flytransport som inngår i pakkereisen. OLKA er heller ikke ansvarlig for forsinkelser på bookede flyreiser eller overganger til avreisestedet på pakkereisen. Det enkelte flyselskap har egne regler, og det er den reisendes plikt å skaffe seg kjennskap til disse. Flyselskapene har heller intet ansvar for øvrige deler av pakkereisen. Flynummer og avreisetider kan endres. Gå nøye gjennom reisepapirene du har fått.

Vi reserverer oss mot at bagasjereglene kan bli endret.

Betaling av reise
Sluttbetaling skal være hos os seinest 30 dager før avreise. Tilmeldingsavgift ved booking av landarrangementer er 1500 SEK/person og skal være hos OLKA seinest 10 dager etter bestilling. Ved booking av eventuell flyreise via OLKA, belastes denne kostnaden direkte ved bookingtidspunktet.

Reisepapirer
Det er den reisendes eget ansvar å kontrollere at alle reisepapirer er korrekte når de kommer, og omgående påpeke eventuelle feilaktige opplysninger.

Adresseendring
Adresseendring, inkludert e-postadresse eller endring av telefonnummer, etter bookingstidspunktet må meldes til OLKA omgående. Det fordi vi skal kunne nå den reisende med informasjon om eventuelle endringer i timeplanen og annen viktig informasjon for å gjennomføre reisen. Eventuell reklamasjon på reise skal være hos OLKA senest 15 dager etter avsluttet reise, og skal være skriftlig. Reklamasjoner som kommer inn senere enn det blir ikke behandlet.

Annet
OLKA reserverer seg for endring av reiseplan/reisevei eller priser som kan skje som følge av omstendigheter utenfor OLKAs kontroll. Det kan være snakk om heving av transportkostnader, valutaforandringer, endret antall reisende, flyplassavgifter, flyskatter mm.

Pass/Visum
Den reisende er pliktig å medbringe gyldig pass ved reiser utenfor Norden. Der det kreves visum er det den reisendes ansvar å ordne det. OLKA tar intet ansvar dersom den reisende nektes visum, så visum bør sikres før reisen bookes. OLKA tar heller intet ansvar for reisende som nektes innreise til landet av grunner som ligger utenfor OLKAs kontroll.

OBS: for reiser til USA gjelder spesielle regler som du finner her.

Aldersgrense

OLKA har en aldersgrense på 18 år om man vil booke billett eller pakkereise. Dersom ingen i selskapet er over 18 år kreves det signatur fra en foresatt eller verge for booking av reise.