Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til alle Europas toppligaer

Fotballreiser til Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga samt Champions League. Vi skreddersyr fotballreisen etter ønskene deres, og har etter 40 år i sportsreisebransjen fått et fantastisk nettverk rundt i Europa. Derfor kan vi tilby rimelige priser og fotballreiser med skikkelig kvalitet.

Vi har fotballturer til storbyer som London, Barcelona, Madrid, Milano, Manchester, Roma og Liverpool, for å nevne noen. Tusenvis av fornøyde kunder reiser hvert år på fotballreise med oss. For grupper som vil på fotballreise hjelper vi også med å bestille transporter, restauranter, diverse utflukter og mer. Vi har en unik erfaring med idrettsreisebransjen, og kontaktnettet vår gjør at vi kan hjelpe alle selskap, store som små.

En fotballreise er et minne for livet, og OLKA Sportsreiser gir deg muligheten til å se fotball slik den skal sees: Live!

 

Fotballreiser – en guide

En fotballreise er den perfekte miksen av to av livets store nøyen; fotball og at reise. Det fins få andre opplevelser i livet som går at sammenligne med den du kommer at oppleve fra tribunepplass. Alle forhåpninger og alle forventninger som har byggets opp innfør reiser får luften at dirre innen avspark. Hele arenaen putrer som en innfør et utbrott og eksploderer i samme sekunde som favorittlaget ditt setter ballen rett opp i krysset. Ja, du hører jo. Nedenfor har vi samlet litt inspirasjon og informasjon innfor din kommende fotballreise. For vi veit at du allerede er mer enn kun sugen på at ake, det er kun et spørsmål om tid før du kommer at bestille fotballreisen din. Vi skreddersyr pakker med kampbillett og hotell.

Om våre fotballreiser

Tusenvis fornøyde reisende aker hvert år på fotballreiser med oss på OLKA Sportsreiser. Vi skreddersyr fotballreisen din heilt basert på dine ønskemål og tilbyr billetter i flere ulike kategorier. Vår personale har, foruten en brennende interesse for fotballen i Europa, også mye kunnskap om lagen, arenaene og billettkategoriene samt en lang erfaring av at produsere fotballreiser. Da har vi ennu ikke nevnt vår skikkelige servicenivå.

Vi arbeider kun med de beste leverandørende og til mange av lagen tilbyr vi offisielle billetter. Reiser du i gruppe og vil få ut det lille ekstra av deres reise? Vi booker mer enn kun billett og hotell – vi kan også hjelpe dere med bestilling av transfers, utflukter m.m. Er dere kanskje et foretak som vil ake på konferanse eller kick-off? En fotballreise er heilt perfekt! Vårt unike kontaktnett, sammen med vår lange erfaring av sportsreisebransjen, baner vei fordi vi skal kunne hjelpe selskapet deres – uanset hvordan stort det er. Det er kun fantasien som setter grensene.

Ak på fotballreise – få to reiser i en

En fotballreise er en reise som du gjør for opplevelsens skyld. Det er noe så unikt som en reise som tar deg på en reise. Det låter som en tidlig pitch av Inception, vi veit. Men faktum er det at en ligakamp som oppleves fra tribuneplass er en reise i seg selv; du lemner hotellet og på deg har du kamptrøyen din. Halsduken henger rundt halsen, det er viktig at bekjenne kulør, la heile byen få vite hvilket lag du holder på. Sammen med likesinnede supportere tar du deg til den lokale supporterpuben og spiser klassisk kromat og drikker lempelig humleholdig drikke.

Når det nærmer seg kampstart går dere til arenaen. Den ser stor ut fra utsiden, men det er ingenting mot hvordan den oppleves fra innsiden. Du forsoker finne din plass samtidig som du forsoker skal skape deg en oppfatning om hvor mange mennesker som kommer å fylle arenaen før avspark. Sammen med resten av tribunen skråler du heile veien fra tærne og får heile arenaen at skake.

Avspark. Fotball i verdensklasse. Noe av verdens, og kanskje Norges, beste fotballspillere fins på banen. Det dribles. Det passes. Det takles. Ballen nærmer seg straffområdet. Motstanderlaget ligger hakk i hæl. Noen kommer om kapp. Ballen passes. En velstyrt nikk. MÅÅÅÅL! Arenaen eksploderer når laget ditt setter kampens første poeng.

Hjertet ditt ruser og kampen lemner deg både hes og litt skjelven. Men framfor alt er du høy på livet og reisen blir en reise at huske. Etter kveldens feiringer og festligheter gryr dagen ennå en gang og når du kommer hjem begynner tankene… Når skal vi bestille neste fotballreise?

Bestill din fotballreise med hotell

Det er enkelt, trygt og praktisk at bestille fotballreisen din gjennom OLKA Sportsreiser. Du får en kontaktperson som du beholder fra begynnelse til slutt og under din reise har du alltid mulighet at nå oss på vårt journummer. Før din bestilling gis du alle muligheter at skape en reise fra nettopp dine forutsetninger og ønskemål.

Vil du bestille fotballbilletter? Vi løser det. Vil du bestille fotballbilletter med hotell? Vi løser det også. Vi har håndplukket de beste hotella og kan tilby friske hoteller i alle prisklasser, alle på en rimelig avstand fra fotballarenaen.

Når du bestiller med oss behøver du ikke engang blåse ut lysene på kaken, det er nok at du har et ønskemål. Resten ordner vi. Du blir vel ivaretatt fra første beygennelsen og kan føle deg trygg gjennom heile prosessen med din personlige kontaktperson. Du kan lene deg tilbake og begynne å se frem imot ditt livs morsomste reise.

Dersom du er interessert av at bestille kun kampbillette eller en pakkereise med både billett og hotell kan du enkelt gjøre det på vår nettsted for onlinebestilling, OLKA Express.

Billige fotballreiser til de største fotball-ligaene

Vi har fotballreiser til de største ligaene i Europa; Champions League, Premier League, La Liga, Serie A og Bundesliga m.fl. Vi skreddersyr billige og overkommelige pakker til alle ligaer og du har alltid muligheten at velge hvordan du vil ha nettopp din reise. Når du har bestemt deg for å oppleve noen av verdens beste ligaer på riktig så vil vi selvfølgelig gjøre alt i vår makt for å reisen din skal bli så bra og minneverdig som mulig.

Det er en sak at oppleve storlag som Liverpool FC, Manchester United, Real Madrid, Arsenal, Juventus, Bayern München og FC Barcelona m.fl. live, men en heilt annen sak når du også føler at du har fått valuta for pengene. Vi arbeider kun med de beste leverandørene og etterspørsel styr ofte prisen på billetten. Våre leverandørers priser kan forandres alt ettersom interesset for en kamp vokser i popularitet.

Når du har bestilt en pakke med fotballbillett og hotell gjør du det med kjenneskapen om at du vil bo på et både prisverdig og fint hotell, håndplukket av vår personale. Vi kan tilby hoteller i flere ulike prisklasser og har valgt ut hoteller med våre fotballreiser i baktanken. Derfor kan vi hjelpe deg å velge et hotell som vil oppfylle alle dine ønskemål og behov.

Fotballbilletter til alle lag

Fotballreiser vokser i popularitet og det er lett at forstå hvorfor når lag som Liverpool FC, Real Madrid, FC Barcelona m.fl. byr på en oppvisning utenom det vanlige, kamp etter kamp. Vi har fotballbilletter til alle lag og kan løse billetter til fler lag enn de som du finner her på nettsiden.

Fotballkulturen er sterk i mange av Europas større byer og det råder vel inga tvil om at det er lag som Atlético Madrid, AC Milan, Tottenham og Borussia Dortmund som bidrar sterkt til dette. På andre siden av spektret kan vi takke lag som Schalke 04, Juventus og RB Leipzig fordi ha plassert hjembyene sine på kartet for de av våre medmennesker som savner vårt brennende fotballinteresse.

Vil du se en kamp med et lag som du ikke kan finne på siden? Send oss en forespørsel – vi skal kunne løse billetter til deg uansett hvilket lag du holder nærmest hjertet ditt. Og vil du heller bestille på egen hånd? Du kan bestille kun fotballbilletter eller pakker med billetter og hotell direkte online på vår nettside OLKA Express – enklere enn så blir det ikke.

Dette skjer etter at du har bestilt din fotballreise

Når du har bestilt fotballreisen din begynner en påvente som føler evighetslang. Du har selvfølgelig allerede begynnet å lure på hva som skal skje når dere kommer fram til destinasjonen deres, hvordan deres oppladning vil skje og hvordan kampen vil te seg. Du har kanskje begynnet å lure på hvilke morsomme aktiviteter dere skal vie dere til, hvordan dere ska finne arenaen og hvordan dere vil få billettene deres levert. Men du må være heilt rolig – we’ve got this!

Etter sluttført bestilling får du en bekreftelse på din e-post som vi vil at du leser igjennom grundig. Har du gitt oss korrekt informasjon? Er alle reisendes navn rettstavede? Har du bestilt avbestillingsbeskyttelse? Du vil også få informasjon om når du trenger å betale – se til at betale heile beløpet før siste betalingsdag!

Når det nærmer seg avreise vil du ta imot all reiseinformasjon fra oss – les igjennom disse nøye. Du vil her også få all informasjon om hvordan billettleveringen din vil skje.

At tenke på før din fotballreise

Før du aker til lufthavnen fins de noe saker som vi vil tipse deg om at holde rede på før fotballreisen din. Det viktigste av alt er å være forberedt. Hold styr på kampdatoet, det kan endres tett før kampdagen og det kan bli aktuelt å endre din hjemreise og addere en hotellnatt. Vi hjelper deg gjerne med dette! Har du fått OK från sjefen om at ta ferieledighet? Og har du et gyldig pass? Pakke ned det først av alt!

Pakke også med deg klæer etter vær. Hold styr på værmeldingen og tilpasse pakningen din deretter. Det kan også være dags for å sikkerstille at du har med deg kontanter i den lokale valutaen – mange byer i Europa har ikke tatt like store trinn mot et kontantfritt samfunn som vi har gjort. Veit du hvordan du ska ta deg fra lufthavnen til hotellet ditt? Oftest fins det tog eller busser som tar deg fra lufthavnen inn til sentrum.

For å gjøre fotballreisen din enn mer fullendt tykker vi at du ska ta med deg ditt beste humør. Nå kan du se frem imot ditt livs reise – en fotballreise.