Fotballturer til Crystal Palace med OLKA Sportsreiser

Styr fotballreisen til London og se klubben som ble grunnlagt av arbeiderne ved The Crystal Palace 1905 og spiller sine hjemmekamper på klassiske Selhurst Park. Arenaen sto klar 1922 og designets av arkitekten Archibald Leitch som også har designet Anfield, Highbury, White Hart Lane, Stamford Bridge og Old Trafford. Ta plass på The Holmesdale Stand der vi finner de mest innbitte supporterne – Holmesdale Fanatics. De ser til at det blir feststemning på hver kamp og gjør fotballreisen til Premier League et minne for livet.

 

Bestill fotballreise til Crystal Palace

Kjøp offisielle Crystal Palace billetter til samtlige kamper på Selhurst Park i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr kampbilletter på langsiden samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett om du vil booke en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen dine.

Her er våre fotballpakker til Crystal Palace. Er du interessert i bare billetter? Bestill Crystal Palace billetter på vår nettsted OLKA Express.