I Praha arrangeres hvert år noen av verdens mest populære og velarrangerte innebandyturneringer. Ungdommer, elitelag og seniorer tar turen hit for å kose seg i en av Europas flotteste byer.

Over 400 lag fra 14 forskjellige land deltar årlig i Prague Games. 2024 blir den 20. utgaven siden starten i 2004. Det betyr at turneringen har sett mer enn 5500 lag fra 19 land siden starten.Imponerende!

All kontakt og kommunikasjon kommer til å gå via oss, og vi kommer også til å ha representanter/ansatte til stede under hele turneringen for å sikre at den høye standarden på service og kvalitet opprettholdes for de deltagende lagene.

OLKA Sportsreiser har ferdige boligpakker (skole, vandrerhjem og hotell) for deres tur. Vi har også ferdige pakker med buss. Pakke med fly fins på forespørsel. Dere kan også bestille med halv- eller helpensjon om dere vil. Trening og treningskamp før turneringen i Praha er mulig å booke.

Gruppespill: Alle lag deles inn i grupper på 4 eller 5 lag, der alle møter alle. Samtlige lag går videre til A- eller B-sluttspill.
Antall garanterte kamper: Minst fire kamper.
Spilltid: 2x15 min (gruppespill) og 2x20 min (kvart, semi og finale).
Siste dag for anmeldelse: 20/4 2024. Observere at cupen kan være fullbooket ved den tiden og kanskje ikke tar imot flere anmeldelser.
Dispensasjon: Kan gis til maks tre spillere i truppen som er maks et år eldre enn aldersgrensen det gjelder, men kun en (guttkategorien) eller to (jentekategorien) spillere per kamp er tillatt å spille.

Kun en overårig jente får spille med gutter. Hver dispensasjon koster €40. Hvis klubben ikke har en annen kategori som spilleren kan spille i, kan gebyret bli kansellert av turneringsjuryen.

Alle ansøkninger for dispensasjon må bli innsendt til oss seinest 35 dager før turneringsstart, ellers anses den å være ugyldig og spilleren får ikke spille i turneringen. Hver spiller kan kun spille for et lag i en viss kategori. Spillere kan delta i flere kategorier under turneringen hvis deres alder er innenfor aldersgrensen for den angitte kategorien (bare i en klubb). Spiller identifikasjon kan bli bedt om. Spilleren må da vise pass / ID for å kunne identifisere seg.

Årsklasser:

Jenter; 06, 08, 2010, 2012
Gutter; 06, 07, 08, 09, 2010, 2011, 2012
Mix; U10

Yngre aldrer kan spille med eldre. For eksempel kan G06 spille sammen med G07 etc.

Påmelding senest: 30/4 2024