Velkommen til Costa Blanca-kysten og idylliske Albir! I provinsen Alicante finner dere Albir garden - en perle som har funnet tilbake til vårt utbud av destinasjoner for fotballeire.

Hva er viktig for deres lag når dere aker sørover på treningsleir? Er det fint vær, fantastiske gressbaner, en koselig bolig, bra logistikk og et anlegg som er vant til å ta emot sportsgrupper? Då kan dere slutte lete. Albir Garden leverer alt dette på et skinnende sølvfat.

Albir Garden leverer Alicantes trolig beste fasiliteter. Vi har kvalitetssikret både bolig, fotballbaner og servicen på stedet. Boligen er delvis renovert og ligger mindre enn en kilometer fra Albirs vidstrakte strender. Dere trener på naturgressbaner av verdensklasse som ligger på gåavstand fra deres hotell der personalen er både dedikerte og serviceorienterte. De veit presis hva dere som fotballag trenger på en treningsleir.

Når dere booker deres fotballeir med oss så hjelper vi dere med alt; bestilling, planlegging av trening og mattider, koordinering av transfers, administrasjon og selvfølgelig en stor porsjon service. Vi kan selvfølgelig også hjelpe dere med bestilling av fly, og har ferdige flypakker til Alicante i populære perioder.