Fotballturer til Premier League, England

Fotballturer til England og Premier League er en opplevelse i seg selv. Ta del av spenningen på plass i verdens beste fotballiga – engelske Premier League, med stjerner som Salah, Declan Rice, Rodri, Bukayo Saka, Haaland, De Bruyne og mange flere. Vi har fotballreiser og billetter til samtlige omganger der storklubber sm Chelsea, Manchester United, Liverpool FC, Manchester City og Arsenal gjør opp om tittelen. Opplev også den magiske stemningen på de mindre arenaene og se Everton, Crystal Palace og Newcastle United.

 

Bestill fotballreise til Premier League

Hos oss kan du kjøpe din fotballreise til Premier League og bl.a. Arsenal, Chelsea, West Ham, Tottenham, Manchester United og Liverpool FC. OLKA Sportsreiser formidler tusenvis billetter til Premier League hvert år og vi kan i de fleste fall tilby billetter i flere ulike kategorier inkl. Hospitality. Uansett om du vil kjøpe kun billetter til en Premier League kamp eller en komplett fotballreise med hotell og fly så har vi alternativen for deg.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Premier League billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.