Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til Chelsea

Chelsea FC ble grunnlaget i mars 1905. Med spektakulære spillerkjøp og José Mourinho som manager ble en ny storhetstid for klubben innledet. Chelsea vant fem titler på tre sesonger. I 2009/-10-sesongen tok Chelsea for første gang hjem “The Double”, og ble med det den sjuende engelske klubben som kan skilte med den bragden...

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Chelsea trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller.

Vær på Stamford Bridge når det skjer!

 

 

Bestill fotballreise til Chelsea

Kjøp billetter til Chelsea på Stamford Bridge gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere offisielle altenativ på langsiden inkl. Hospitality med mat og drikke. Vår rekommendasjon er å være ute i god tid til store kamper som møtene mellom eksempelvis Arsenal og Manchester United der det hurtigt blir utsolgt. Hos oss kjøper dere kun kampbilletter eller en komplett pakke med hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Chelsea billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.

 

Om Chelsea FC's historie

Chelsea FC ble dannet i mars 1905. Den kjente byggmesteren Gus Mears hadde kjøpt Stamford Bridge Athletic Ground året før med den hensikt å bygge en praktfull arena i klassen Crystal Palace Stadium. Fulham ble tilbudt å flytte inn, men takket nei. Da var det bare én ting å gjøre: starte en ny klubb.

Chelsea rykket allerede i løpet av den andre sesongen til førstedivisjon og i 1907/08 hadde laget landets høyeste publikumssnitt på hjemmekampene sine: 32.000 tilskuere.

Den siste FA-cupfinalen som ble spilt på klassiske Wembley i 2000 ble vunnet av Chelsea: 1-0 mot Aston Villa. Nok en gang scoret Roberto Di Matteo i en FA-cupfinale. Tre år tidligere, da Middlesbrough ble beseiret 2-0, scoret han etter bare 43 sekunder.

Med spektakulære spilleranskaffelser og José Mourinho som manager startet en ny storhetstid for klubben. Chelsea vant fem titler på tre sesonger.

I sesongen 2009/10 tok Chelsea hjem «The Double» for første gang og ble dermed den syvende engelske klubben som skryter av denne bragden.

 

Opplev den mektige Stamford Bridge på din fotballreise

Kapasitet: 41.837 tilskuere
Plan: 103 x 67 m
Innvielse: 28. april 1877

Stamford Bridge begynner sin historie som en friidrettsarena og hjemmet til London Athletics Club. Også på 1900-tallet ble arenaen brukt til både det ene og det andre; sykling, rugby, baseball, greyhoundracing og speedway – samt tre FA-cupfinaler.

I dag har Stamford Bridge dermed en publikumskapasitet på 41.837 sittende tilskuere, men da Chelsea møtte Dynamo Moskva i 1945 i en vennskapskamp, ​​var det anslagsvis 100.000 tilskuere på tribunen.

HVORDAN KOMMER JEG DIT?
Stamford Bridge er den mest sentrale av alle Londons arenaer og det er lett å komme seg dit med T-bane eller buss.

T-bane:
District Line mot Wimbledon til Fulham Broadway.

Buss:
Linje 14, 211 og 414 stopper utenfor Stamford Bridge.

SUPPORTERBUTIKK
Chelsea FC Megastore er et to-etasjes varehus med kun Chelsea-ting. Her kan du f.eks. bli fotografert med ekte bulker fra FA-cupen og Charity Shield. Megastore ligger bak South Stand i Chelsea Village.

Mandag - lørdag: 9.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 17.00
Under kampen er Megastore stengt og åpen i inntil en time etter sluttsignal.

MUSEUM
«The Centenary Museum» tar deg med på en reise gjennom tiden – fra de brosteinsbelagte gatene i London i 1905 til FA-cupseieren hundre år senere. Tiår for tiår fremstilles klubben i motgang og medgang, alt i lys av tidens store begivenheter i London, England og verden.

Priser £ 11,00 (£ 9,00 for barn, £ 10,00 for seniorer og studenter). Gratis inngang for barn under 5 år.

Åpningstider
Alle dager: 9.30 - 17.00 (siste opptak 16.00)
Endrede åpningstider på kampdager.