Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til Liverpool FC

Klubben ble grunnlagt 15. mars 1892, med Anfield som hjemmebane. Liverpools første ligatittel kom i 1901. Liverpool hadde sin absolutte storhetstid på 1970 og -80-tallet, med 1984 som et gyllent år da de vant den engelske ligaen, Europacupen for mesterlag (nåværende UEFA Champions League) og den engelske ligacupen.

I 2005 sto Liverpool for en av de største snuoperasjonene i fotballens historie, da de i Champions League-finalen mot Milan lå under med 0-3 etter første omgang. Liverpool snudde til 3-3 og avgjorde på straffe. Liverpool-fans kaller det “The Miracle of Istanbul”.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Liverpool FC trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller.

Vær på Anfield når det skjer!

 

 

Bestill fotballreise til Liverpool FC

Kjøp dine kampbilletter til Liverpool FC og Anfield gjennom OLKA Sportsreiser. Vi har muligheten at tilby flere ulike billettkategorier inkl. Hospitality med mat og drikke. Vår rekommendasjon for beste pris er å være ute i god tid til de større kampene – som eksempelvis Merseyside-derbyet mot Everton og kampene mot Manchesterlagen. Hos oss kan dere vælge å kjøpe kun kampbillett eller en komplett fotballreise med hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Liverpool FC billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.

 

Mer om Liverpool FC

Klubben ble dannet 15. mars 1892 med Anfield som hjemmearena. Samtidig rekrutterte lagleder John McKenna et titalls spillere fra Skottland, noe som gjorde laget kjent som «Team of all the Macs» etter spillernes etternavn.

Liverpools første ligatittel kom allerede i 1901, men laget hadde sin absolutte storhetstid på 1970- og 1980-tallet, med 1984 som et gullår for å vinne den engelske ligaen, Europacupen for Champions League (nåværende UEFA Champions League) og den engelske Ligacup.

I forkant av semifinalen mot Nottingham Forest på Hillsborough i Sheffield 15. april 1989 skjedde en av de største tribunekatastrofene som rammet England. Det store antallet supportere som ville inn på arenaen gjorde at politiet åpnet en rekke innganger som manglet turnstiler. Dette førte til at publikum på første rad ble klemt mot gjerdene som skilte tribunen fra banen. Totalt 96 mennesker døde.

I 2005 sto Liverpool for en av de største vendingene i fotballens historie da de tapte 0-3 ved pause i Champions League-finalen mot Milan. Liverpool snudde til 3 - 3 og avgjorde straffespark. Liverpool-fans beskriver dette i dag som «The Miracle of Istanbul». Liverpool har hatt mange legender gjennom årene, noen få eksempler er spillere som Ian Rush, Kenny Daglish, Ian Callaghan, Steven Gerrard og Gordon Hodgson.

 

Anfield - det er her Liverpool FC spiller hjemmekampene sine

Kapasitet: 45.362 seter
Plan: 101x68m

Anfield ble bygget i 1884 og er hjemmet til Liverpool FC. Publikumsrekorden ble satt i 1952 i en kamp mot Wolverhampton i FA-cupen med 61 905 besøkende. Den mest kjente delen på Anfield er The Kop, hvor hjemmehælen er. Standtribuner ble forbudt i England etter Hillsborough-ulykken i 1989 og siste kamp med tribuner på The Kop ble spilt 30. april 1994. Før tribunen på The Kop ble fjernet kunne seksjonen ta over 30.000 tilskuere. På motsatt side av The Kop ligger Anfield Road Stand hvor bortelagets supportere holder til.

HVORDAN KOMMER JEG DIT?
Tog
Den enkleste måten å komme seg til Lime Street Railway Station på er 3,2 km fra Anfield. Drosjer fra Lime Street koster rundt £ 6-8 for opptil 5 passasjerer.

Buss
Ta buss 26 (eller 27) fra Paradise St. og bytt til 17 eller 217 ved Queen Square busstasjon for direkte buss til arenaen. Buss 68/168, som går mellom Bottel og Aigburth og buss 14 og 19, som går fra Queen Square, stopper en kort spasertur fra arenaen.

RUNDTUR
Anfield & Club Tour
Alle dager 10.00 - 16.30 (ikke kampdager)
Pris (inkl. museum): Voksen: 15 kr
Barn og pensjonist: £ 9,00
Familiebillett: £41

SUPPORTERBUTIKK
Liverpool Supportershop, her finner du alt fra skjerf til ølglass.

Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09.00 - 17.00
Søndag: kl. 09.00 - 17.00
Kampdag: Stenger 10 minutter før avspark. Åpner etter sluttsignal og er åpen 1 time senere.