Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til Arsenal

Historien om Arsenal starter allerede i 1886 i en av Londons sørøstre forsteder. Ved en våpenfabrikk i Woolwich samlet en gruppe ammunisjonsarbeidere sammen penger og startet laget “Dial Square”. Klubben ble profesjonell i 1891 og endret navnet til Woolwich Arsenal. I 1913 flyttet de over Themsen til bydelen Islington nord i London og klassiske Highbury. Arsenal har hele tre ganger vunnet “The Double” – 1971, 1998 og 2002.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Arsenal trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du vil kjøpe kun billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller.

Vær på Emirates Stadium når det skjer!

 

 

Bestill fotballreise til Arsenal

Vi tilbyr offisielle billetter til Arsenals samtlige kamper i Premier League. Hos oss har ni valgmuligheten å velge Club Level-billetter på både kortside og langside samt med eller uten mat. Kjøp kun kampbilletter til Arsenal eller en komplett fotballreise med hotell og fly gjennom OLKA Sportsreiser.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Arsenal billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.

 

Om Arsenals historie

Historien til Arsenal begynner så tidlig som i 1886 i en av Londons sørøstlige forsteder. På en våpenfabrikk i Woolwich samlet en gruppe ammunisjonsarbeidere inn penger og startet laget «Dial Square». Debutkampen ble spilt 11. desember 1886 og motstanderen var Eastern Wanderers som ble fullstendig knust med 6-0. Oppmuntret av seieren samlet klubbens medlemmer seg på puben «Royal Oak», rett ved siden av tunnelbanestasjonen Woolwich/Arsenal 1. juledag for å bestemme klubbens fremtid. Navnet ble deretter endret til Royal Arsenal og klubbens første hjemmebane ble et felt i nærheten av Plumstead Common.

Klubben ble profesjonell i 1891 og navnet ble endret til Woolwich Arsenal. Fra 1893 deltok klubben i Football League, men da i avdeling to. Klubbens eier Henry Norris ønsket at klubben skulle flytte til et mer attraktivt sted som var lettere å nå fra London sentrum. I 1913 flyttet de derfor over Themsen til Islington-distriktet i Nord-London og klassiske Highbury. Etter første verdenskrig ble Arsenal stemt inn i den utvidede førstedivisjonen. Siden den gang har Arsenal beholdt plassen i den engelske fotballeliten. Arsenal har siden vunnet «The Double» tre ganger - i 1971, 1998 og 2002.

 

Emirates Stadium – Her spiller «The Gunners» sine hjemmekamper

Kapasitet: 60 361 seter
Størrelse: 105 x 68 m
Åpningskamp: 22. juli 2006 (Arsenal - Ajax 2-1)

Emirates Stadium har vunnet en rekke priser, bl.a Best bygde prosjekt som bidrar til Londons fremtid og årets prosjekt (2007 Building Awards). Arenaen ligger i bydelen Islington, klubbens hjem siden 1913. Emirates Stadium kostet 390 millioner pund å bygge. På arenaen er det hele 250 steder man kan få noe å spise, og mer enn 900 toaletter.

HVORDAN KOMMER JEG DIT?
Den enkleste måten å planlegge turen til Emirates Stadium på er å bruke den utmerkede reiseplanleggeren på Arsenals nettside: www.arsenal.com.

T-bane:
Arsenal (Piccadilly Line) - tre minutters gange til arenaen Finsbury Park (Victoria eller Piccadilly Line) - ti minutters gange til arenaen. Highbury & Islington (Victoria Line) - ti minutters gange til arenaen.

RUNDTUR
Stadionomvisning koster £ 18,00 (£ 9,50 for barn).
Familiebillett: £ 44,00 (2 voksne + 2 barn)
Ønsker du å gjøre turen i godt selskap og i tillegg få en "limited edition Legends Tour-gave", kan du bestille en "Legend Tour". Du vil da bli guidet av Charlie George, John Radford, Sammy Nelson, Eddie Kelly, Kenny Sansom, Perry Groves eller Lee Dixon og motta et signert bilde av guiden din.