Fotballturer til Manchester United med OLKA Sportsreiser

Klubben ble grunnlagt i 1878 som et lag for jernbanearbeidere under navnet Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway Cricket and Football Club. Etter at bryggerieieren John Henry Davies skjøt inn penger gjenoppsto klubben, da under navnet Manchester United. På sekstitallet vant United FA-cupen i 1963 og ligatitler i 1965 og 1967. Som kronen på verket vant United Europacupen i 1968 på Wembley, etter å ha beseiret Benfica. I 1986 ankom legenden Alex Fergusson til United, noe som innledet den nye tidens fremgangseventyr for klubben. Det største året for United ble 1999. United avsluttet et eventyraktig tiår med å vinne “The Treble”.

 

Bestill fotballreise til Manchester United

Kjøp dine billetter til Manchester United på Old Trafford gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr kampbilletter i flere ulike kategorier, både på kortside, langside og Hospitality inkl. mat og drikke. Billetter til Manchester Uniteds kamper er svært ettertraktede men vi har billetter til alle kamper i Premier League inkl. det hete derbyet mot City. Hos oss vælger dere selv hvis dere vil kjøpe kun kampbillett eller en komplett fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til Manchester United. Er du interessert i bare billetter? Bestill Manchester United billetter på vår nettsted OLKA Express.