Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til Madrid

Madrid kan skilte med to fremgangsrike fotballklubber: Real Madrid, som spiller på mektige Santiago Bernabéu, og Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano. Det er en livlig hovedstad som er kjent for sitt natteliv. Om kveldene går Madrids innbyggere mellom restauranter og barer for å spise tapas som skylles ned med spansk vin. På dagtid kan man oppleve Spanias mest avanserte kulturliv, og for noen lokker også tyrefekting på Plaza de Toros, flamenco-oppvisninger og selvfølgelig rimelig shopping i en moderne storby.

 

 

BYEN MED TO SUKSESRIKE FOTBALLAG

Madrid kan skilte med to svært suksessrike fotballklubber; Real Madrid spiller på mektige Santiago Bernabéu og Atletico Madrid på Wanda Metropolitano. Det er en livlig hovedstad kjent for sitt natteliv. Om kveldene går innbyggerne i Madrid fra taverna til bar for å spise tapas skylt ned med spansk vin. På dagtid kan du oppleve Spanias mest avanserte kulturliv og noe som også kan tiltrekke seg er tyrefekting på Plaza de Toros, show i flamenco og selvfølgelig billig shopping i en moderne by.

SHOPPING OG UNDERHOLDNING

Gran Via
Gran Via er gaten for de som liker shopping. Her er alle de store merkevarebutikkene på rekke og rad. Men det er også mange nattklubber, kinoer og hoteller her, dette er gaten som aldri sover. Flere av kinoene og teatrene er imidlertid omgjort til kjøpesentre, hvor du kan finne det meste du trenger og mer til.

Puerta del Sol
Puerta del Sol eller Solens port er et veldig stort torg med mye aktivitet. Dette er et samlingssted for folk, både turister og lokalbefolkningen. Midt på torget ligger en t-banestasjon, og rundt er det mange aktiviteter. Et sted som vrimler av liv og bevegelse. Det er flere hurtigmatkjeder, handlegater og vanlige restauranter. Denne plassen er et knutepunkt hvor mange passerer gjennom, på vei et sted. Det er også her alle demonstrasjonene som Spania er kjent for, holdes.

Prado kunstmuseum
Prado kunstmuseum er en av hovedattraksjonene i Madrid. Mange anbefaler at du deler besøket i to deler for virkelig å kunne ta innover deg alt du ser. Du kan se kunstverk av Rubens, Goya og Tintoretto, bare for å nevne noen av de store mesterne. Museumsbutikken har også mye fint du kan kjøpe som minne eller gave. Midlertidige utstillinger gir ytterligere grunn til å besøke dette museet.

Det kongelige slott
Palacio Real de Madrid, er en imponerende bygning å besøke. Du kan se deler av slottet, men du har ikke lov til å ta noen bilder inne. Den er imidlertid full av antikke møbler, tapeter og kunst. Veldig vakkert og stilig, med mye gull og krystall. For å få mest mulig ut av besøket er det best å leie en lydguide, de er tilgjengelige på engelsk. Utsiden av slottet er også veldig staselig, og du kan rusle rundt i den enorme parken eller besøke katedralen i nærheten.