Fotballturer til FC Barcelona med OLKA Sportsreiser

Klubben ble grunnlagt i 1899, og er i dag en av Europas mest fremgangsrike klubber. FC Barcelona er den eneste klubben som hver eneste sesong har deltatt i en av de forskjellige europeiske ligaene siden starten i 1957/-58-sesongen med Mässcupen, det vil si forløperen til UEFA-cupen, den nåværende Europa League. Barca, som klubben også kalles, var lenge den eneste storklubben som aldri hadde hatt sponsorer på klubbtrøyene. De senere årene har derimot presset økt, og i 2011 skrev de under en 5-årsavtale med Quatar Foundation som gir klubben 350 millioner euro i året. Opp gjennom klubbens historie har en lang rekke verdensberømte fotballstjerner spilt for Barca, som for eksempel Maradona, Romario, Ronaldo, Ronaldinho, Lionel Messi og Xavi Hernandez.

 

Bestill fotballreise til FC Barcelona

Kjøp dine kampbilletter til FC Barcelona gjennom OLKA Sportsreiser. Vi er autoriserte forhandlere av billetter til FC Barcelona på Camp Nou og formidler tusenvis billetter hvert år. Vi tilbyr mange ulike sorter billetter på kortside og langside med mulighet til Hospitality inkl. mat og drikke til alle FC Barcelonas kamper i La Liga. Til El Clasico, årets kamp mot Real Madrid, gjelder det at være ute i god tid for å sikkre din kampbillett eller komplette fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til FC Barcelona. Er du interessert i bare billetter? Bestill FC Barcelona billetter på vår nettsted OLKA Express.