Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Singapores GP

Singapore Grand Prix på bybanen Marina Bay er en unik opplevelse og et løp som det er verdt å sette ring rundt i kalenderen hvert år.

Singapores Grand Prix fikk sin debut i F1-sammenheng i 2008 og løpet kjøres over 61 runder. Banen er en av de mest fysisk krevende for førerne i løpet av sesongen på grunn av den ujevne asfalten og til sammen 23 kurver.

Akkurat som i Melbourne, Monaco og Baku arrangeres Formel 1-racet på Marina Bay i Singapore på en bybane. Banen ligger vakkert til i hjertet av Singapore med byens praktfulle skyline i nærheten. At løpet dessuten kjøres om kvelden med den opplyste skylinen i bakgrunnen, gjør ikke forutsetningene dårligere. Singapores Grand Prix er noe som bare må oppleves live.

Bestill din billett til Singapores Grand Prix hos OLKA Sportsreiser. Vi er eksperter på Formel 1-reiser og F1.

First Grand Prix: 2008 Circuit Length: 5.063 km Race Distance: 308.706 km Number of Laps: 61 Turns: 23 Lap Record: 1:41.905 Kevin Magnussen (2018)