Fotballturer til AC Milan med OLKA Sportsreiser

Milan Cricket and Football Club ble grunnlagt av engelskmannen Herbert Kilpin i 1899. Etter Andre verdenskrig ble navnet endret til det nåværende: Associazione Calcio Milan. AC Milan er en fotballklubb med mange titler og en lang tradisjon.

Klubben har vunnet den hjemlige ligaen 18 ganger, og har havnet på en hederlig andreplass hele 16 ganger. I AC Milan er det en stor tradisjon for store svenske spillere. Tidligere var AC Milan arbeiderklassens lag, mens lokalrivalen FC Inter ble støttet av mellom- og overklassen. Det bidro til å gjøre lagenes årlige derby, “Il Derby della Madoninna”, til noe ekstra. Denne rivaliseringen henger fortsatt igjen i dag.

 

Bestill fotballreise til AC Milan

Kjøp offisielle billetter til Milan gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere ulike billettkategorier som kortside, langside og Hospitality inkl. mat og drikke på mektige San Siro. Er dere ute etter billetter til noen av kampene mot Inter, Juventus eller AS Roma rekommenderer vi dere å være ute i god tid! Velg mellom å kjøpe kun kampbillett eller en komplett fotballreise med hotell og fly.

Her er våre fotballpakker til AC Milan. Er du interessert i bare billetter? Bestill AC Milan billetter på vår nettsted OLKA Express.