Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Spanias GP i Barcelona med OLKA Sportsreiser

Spanias Grand Prix er en av de virkelig populære tildragelsene i Formel 1, og siden det foregår i metropolen Barcelona blir billettene ofte fort utsolgt.

Circuit de Catalunya ligger noen mil utenfor selve Barcelona, og fungerer som hjemmebane for mange av stallene. Her kjøres det tester av årets biler, så førerne kjenner denne banen bedre enn noen annen. Det gjør at kampen om førsteplassen blir desto mer spennende!

Spania og Barcelona er en populær destinasjon for mange av våre reisende. Det er en by som har alt: klimaet, nærheten til havet, enestående arkitektur, et rikt kultur- og fornøyelsesliv, muligheten til å se når FC Barcelona eller Espanyol spiller og ikke minst kulinariske opplevelser som pirrer smaksløkene.

First Grand Prix: 1991 Circuit Length: 4.655 km Race Distance: 307.104 km Number of Laps: 66 Turns: 16 Lap Record: 1:18.183 Valtteri Bottas (2020)