Fotballturer til Newcastle United med OLKA Sportsreiser

«The Toon» er kjælenavnet på klubben fra Englands østkyst. Klubben ble grunnlaget i 1892, og har siden det spilt sine hjemmekamper på tradisjonsrike Sports Direct Arena (St James' Park). Ved 2011/-12-sesongen hadde klubben tilbrakt 80 sesonger i den engelske øverste ligaen, og ligger i øyeblikket på åttende plass i Maratontabellen. En av de mest kjente Newcastle-spillerne gjennom alle tider er Alan Shearer, som spilte 303 kamper for klubben og scoret 148 mål. Newcastle Uniteds rival er den lokale konkurrenten Sunderland, og helt siden 1898 har de gjort opp i Tyne-Wear-derbyet...

 

Bestill fotballreise til Newcastle United

Kjøp offisielle Newcastle United billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr kampbilletter på berømte Gallowgate-tribunen på St. James’ Park. Uansett hvis du vil booke en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen dine.

Her er våre fotballpakker til Newcastle United. Er du interessert i bare billetter? Bestill Newcastle United billetter på vår nettsted OLKA Express.