Fotballturer til Newcastle United

«The Toon» er kjælenavnet på klubben fra Englands østkyst. Klubben ble grunnlaget i 1892, og har siden det spilt sine hjemmekamper på tradisjonsrike Sports Direct Arena (St James' Park). Ved 2011/-12-sesongen hadde klubben tilbrakt 80 sesonger i den engelske øverste ligaen, og ligger i øyeblikket på åttende plass i Maratontabellen. En av de mest kjente Newcastle-spillerne gjennom alle tider er Alan Shearer, som spilte 303 kamper for klubben og scoret 148 mål. Newcastle Uniteds rival er den lokale konkurrenten Sunderland, og helt siden 1898 har de gjort opp i Tyne-Wear-derbyet...

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Newcastle United trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på St James' Park når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Newcastle United

Kjøp offisielle Newcastle United billetter til samtlige kamper i Premier League gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr kampbilletter på berømte Gallowgate-tribunen på St. James’ Park. Uansett hvis du vil booke en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen dine.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Newcastle United billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.