Fotballturer til Lazio med OLKA Sportsreiser

Lazio er en mangefasettert fotballklubb med gamle aner, grunnlagt i 1900. Lazio spiller i hvite bukser og himmelblå skjorter hjemme, og himmelblå bukser og hvite skjorter borte.

SS Lazio er hovedstand Romas andre klubb, og har litt færre supportere enn lokalrivalen AS Roma. Hvert år spiller klubben det prestisjefylte “Derby della Capitale” mot AS Roma. Lazio har vært en svært kjent klubb i Sverige helt siden Sven-Göran Eriksson var klubbens trener i perioden 1997-2001. Eriksson vant i løpet av tiden i Roma både den italienske ligaen, Cupvinnercupen og Coppa Italia.

Her er våre fotballpakker til Lazio. Er du intressert i bare billetter? Book Lazio billetter på vår nettsted OLKA Express.

 • Dato
  Kamp
  Pris fra
 • søndag, 07
  april 2019

  Lazio - Sassuolo

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  1.890 kr

 • lørdag, 20
  april 2019

  Lazio - Chievo Verona

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  1.990 kr

 • søndag, 05
  mai 2019

  Lazio - Atalanta

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  1.890 kr

 • søndag, 19
  mai 2019

  Lazio - Bologna

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  2.090 kr

Kjøp billetter til Lazio

Kjøp dine kampbilletter til SS Lazio i Serie A hos OLKA Sportsreiser. Vi er eksperter på italiensk fotball og formidler store volumer av billetter til italienske Serie A hvert år. SS Lazio er ikke noe unntak og her tilbyr vi flere ulike offisielle billettalternativ på kortside, langside og Hospitality inkl. mat og drikke. Hos oss kjøper dere kun kampbilletter eller en komplett pakkereise med hotell og fly.