Fotballturer til Queens Park Rangers med OLKA Sportsreiser

Se Queens Park Rangers fra tribuneplass på Loftus Road og opplev fotball når den er som mest temperamentsfullt! QPR har pendlet mellom Championship og Premier League under flere sesonger. Book en fotballreise til London og benk deg ved siden av de andre supporterne for å hjelpe laget å nå nye fremganger!

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til QPR trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Loftus Road når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Queens Park Rangers

Kjøp dine kampbilletter til Queens Park Rangers gjennom OLKA Sportsreiser. Vi selger kun offisielle billetter til QPR på Loftus Road og har mulighet å tilby billetter på flere ulike seksjoner. Book din komplette fotballreise  til London med QPR billetter, hotell og fly! Vi skreddersyr alle våre fotballreiser.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre QPR billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.