Formel 1-turer til alle store løp med OLKA Sportsreiser

Det er få ting som kan få pulsen til å stige like raskt som et Formel 1-løp. Farten. Spenningen. Atmosfæren. Adrenalinet. De rekordraske depotstoppene. Formel 1-sirkuset må oppleves live! Dermed basta!

Formel 1-sporten blir mer og mer populær i Norge. Ikke minst siden Netflix for noen år siden lanserte den fantastiske serien ”Drive to Survive”. Er du klar for å forlate TV-sofaen og gjøre den der Formel 1-reisen som du alltid har drømt om?

Vil du se klassiske baner som Silverstone, Monza eller Monaco? Eller kanskje du heller vil ta en lengre F1-reise og oppleve bilenes fart på Interlagos, Melbourne eller hvorfor ikke i et kveldsrace på Marina Bay i Singapore? Hos OLKA Sportsreiser – din naturlige partner når det gjelder F1-reiser og Formel 1-billetter – finner du offisielle billetter til alle Grand Prix-omgangene.

Hva blir din Formel 1-reise?

 

Formel 1-reiser – en guide

En Formel 1-reise er den perfekte blandingen av livets to store gleder; Formel 1 og reise. Det er få andre opplevelser som kan måle seg med den du vil oppleve fra tribunen. Spenning, håp og forventning har bygget seg opp før turen og magen flagrer når bilene blåser forbi deg. Håret på armene dine reiser seg fra lyden av motorene. En mektig opplevelse. Vi har samlet litt informasjon og inspirasjon for din fremtidige Formel 1-reise. For å hjelpe deg på vei til å bestille drømmereisen. Vi skreddersyr pakker med F1-billetter og hotell etter dine ønskemål.

Om våre Formel 1-reiser

Tusenvis fornøyde reisende aker hvert år på Formel 1-reiser med oss på OLKA Sportsreiser. Vi skreddersyr Formel 1-reisen din heilt basert på dine ønskemål og tilbyr billetter i flere ulike kategorier. I tillegg har vår personale, i tillegg til en brennende interesse for Formel 1, også stor kompetanse innen stall-, baner- og billettkategoriene, samt lang erfaring med å produsere Formel 1-reiser. Da har vi ennå ikke nevnt vårt pålitelige servicenivå.

Vi arbeider kun med de beste leverandørende og til mange av lagen tilbyr vi offisielle billetter. Reiser du i gruppe og vil få ut det lille ekstra av deres reise? Vi booker mer enn kun billett og hotell – vi kan også hjelpe dere med bestilling av transfers, utflukter m.m. Er dere kanskje et foretak som vil ake på konferanse eller kick-off? En F1-reise er helt perfekt! Vårt enestående kontaktnettverk, sammen med vår mangeårige erfaring i sportsreisebransjen, gir oss de beste forutsetningene for at vi skal kunne hjelpe selskapet deres – uansett hvor stor gruppen er.

Ak på Formel 1-reise – få to reiser i en

En Formel 1-reise er en tur du gjør for opplevelsens skyld. Et løp oppleves best live!

I god tid drar du til racingbanen. Det ser kult ut fra utsiden, men det er ikke noe med hvordan det føles fra innsiden. Du prøver å finne din plass mens du prøver å danne deg en ide om hvor mange som vil fylle tribunen før løpet starter.
Hvem tok Pole Position i lørdagens kvalifisering og hvordan ser startfeltet og rutenettet ut før søndagens store løp?

It´s lights out and away we go! Løp i verdensklasse. Fører i verdensklasse. Det blir forbikjøringer på rettstrekningen, i chicane og i kurvene. Raske pit-stopp eller mislykkede pit-stopp? Hvilket lag har valgt riktig dekk og strategi? Vil vi se kollisjoner mellom bilene?
Som alltid har førerne presset på seg – Drive to survive!
Vroooom! Lyden fra bilene og følelsen i kroppen når bilene akselererer forbi på første runde er uslåelig. Det surrer på tribunen og en utrolig følelse i kroppen.
Blir det din stall- og favorittføreren din som står på pallen etter løpet?

Hjertet raser og løpet etterlater deg både glad og litt oppstemt. Men fremfor alt er du høy på livet og turen vil være en tur å huske. Når du kommer hjem begynner tankene dine med en gang. Når bør vi bestille neste Formel 1-reise?

Bestill din Formel 1-reise med hotell

Det er enkelt, trygt og praktisk at bestille Formel 1-reisen din gjennom OLKA Sportsreiser. Vårt lojale personale vil hjelpe deg fra start til slutt og under din reise har du alltid mulighet at nå oss på vårt journummer. Før din bestilling gis du alle muligheter at skape en reise fra nettopp dine forutsetninger og ønskemål.

Ønsker du å bestille billetter til en Grand Prix? Vi løser det. Ønsker du å bestille dine Formel 1-billetter med hotell? Vi løser det også. Vil du bestille en pakke med F1-billetter, hotell og fly? Veit du hva? Vi løser det også! Vi har valgt ut de beste hotellene og kan tilby prima hoteller i alle prisklasser.

Vi tar godt vare på deg helt fra begynnelsen, og du kan føle deg trygg gjennom hele bestillingsprosessen. Du kan lene deg tilbake og begynne å glede deg til den hyggeligste turen i livet ditt.

Dersom du er interessert av at bestille kun F1-billette eller en pakkereise med både billett og hotell kan du enkelt gjøre det på vår nettsted for onlinebestilling, OLKA Express.

Billige Formel 1-reiser til de store løpene

Vi har F1-turer til alle de største løpene; Belgia Grand Prix, England Grand PrixNederland Grand Prix, Abu Dhabi Grand Prix, Italia Grand Prix, Spania Grand Prix, Singapore Grand Prix, Østerrike Grand Prix, USA Grand Prix og Ungarn Grand Prix og andre. Vi setter sammen billige og rimelige pakker for alle våre løp og du har alltid sjansen til å velge hvordan du vil ha akkurat din reise. Etter at du har bestemt deg for å oppleve et av verdens beste løp på ordentlig, vil vi gjøre alt i vår makt for å gjøre turen din så god som mulig og skape så mange gode minner som mulig.

For å oppleve en Grand Prix som Belgian Grand Prix, British Grand Prix, Dutch Grand Prix, Italian Grand Prix, United States Grand Prix, Singapore Grand Prix og Monaco Grand Prix, etc. live, er noe å legge til bøttelisten din.

Vi samarbeider kun med de aller beste leverandørene i bransjen, hvor etterspørsel og tilgjengelighet ofte bestemmer prisen på billetten. Våre leverandørers priser kan endres hvis interessen for et løp øker i popularitet. Når du bestiller en pakke med Formel 1-billett og hotell, gjør du det med visshet om at du vil bo på et hotell verdt prisen, nøye utvalgt av våre ansatte. Vi tilbyr hoteller i flere ulike prisnivåer og har valgt hoteller spesielt med tanke på våre F1-reiser. Vi hjelper deg med å velge et hotell som oppfyller dine forventninger og behov.

Formel 1-billetter til alle løp

Formel 1 vokser i popularitet og det er lett å forstå hvorfor når førere som Max Verstappen, Lewis Hamilton, Fernando Alonso Valtteri Bottas, Kevin Magnussen og Charles Leclerc et al. tilbyr et show kalt duga løp etter løp. Vi har F1-billetter til alle verdens Grand Prix.

Racerkulturen er sterk i mange av verdens land, og det er det ingen tvil om når det er racing i blant annet Italia, Storbritannia, Singapore og Østerrike, noe som bidrar sterkt til dette. Det er baner i alle forskjellige miljøer, ta for eksempel Red Bull Ring og Spa-Francorchamps som har plassert sine spor i utrolig vakker natur eller som Miami, Monte Carlo, Marina Bay, Las Vegas og Baku hvor banen ligger midt i byen. Baner som gir de ultimate racingforholdene som Zandvoort, Suzuka, Imola, Circuit de Barcelona og Yas Marina.
Vi må selvfølgelig ikke glemme de klassiske sporene som Monza, Silverstone, Hungaroring og Autódromo Hermanos Rodríguez og andre.

Vil du se et Grand Prix-løp som du ikke finner på siden vår? Send oss ​​en forespørsel – så hjelper våre ansatte deg. Og vil du heller bestille på egenhånd? Du kan bestille kun F1-billetter eller pakker med billetter og hotell direkte online på vår søsterside OLKA Express – Enkelt!

Dette skjer etter at du har bestilt din Formel 1-reise

Når du har bestilt din Formel 1-reise, begynner en ventetid som kan føles lang. Du har allerede begynt å planlegge hva som skal skje når du kommer, hvordan du skal laste opp før løpet og hvordan løpet skal ende. Hvilke morsomme aktiviteter og attraksjoner du vil like, hvordan du kommer deg til racingbanen og hvordan billettene vil bli levert til deg. Men du kan være helt rolig – we’ve got this!

Etter fullført bestilling vil du motta en bestillingsbekreftelse på e-post som vi ønsker at du skal se grundig gjennom. Har du gitt oss all riktig informasjon? Har du stavet alle navnene riktig? Du vil også få informasjon om når du skal betale – sørg for å betale beløpet før siste betalingsdag!

Når det nærmer seg avreise vil du ta imot all reiseinformasjon fra oss – les igjennom disse nøye. Du vil her også få all informasjon om hvordan billettleveringen din vil skje.

At tenke på før din Formel 1-reise

Før du drar til flyplassen fins de noe saker som vi vil tipse deg om at holde rede på før Formel 1-reisen din. Det viktigste av alt er å være forberedt. Følg med på løpsdatoen, den kan endre seg og dersom det er nødvendig å booke om reisen og legge til hotellovernatting hjelper vi deg gjerne med det! Har du fått OK fra jobb for å ta fri? Og har du gyldig pass? Ikke glem å pakke passet!

Ta med klær etter været. Følg med på værmeldingen og tilpass deretter. Kontanter i lokal valuta kan alltid være greit å ha med seg – mange land har ikke blitt like kontantløse som vi har blitt i samfunnet vårt. Vet du hvordan du kommer deg fra flyplassen til hotellet eller fra hotellet til racerbanen? Det går vanligvis tog eller busser som kan ta deg både til hotellet og til racerbanen.
Må transport til banen forhåndsbestilles? Sjekk det ut først!

For å gjøre din Formel 1-tur enda mer perfekt, synes vi du bør ta med deg godt humør. Nå kan du glede deg til ditt livs reise – en Formel 1-reise!