Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Ungarns GP i Budapest med OLKA Sportsreiser

Formel 1-reiser til Ungarns GP blir stadig mer populære og løpet er blitt kjørt siden 1936. Fra og med 1983 er Ungarns Grand Prix blitt kjørt på Hungaroring-banen. I 1986 ble dette det første Formel 1-løpet som ble kjørt bak jernteppet og siden den gang har det vært en selvskreven del av Formel 1-VM.

Hungaroring ligger 19 kilometer utenfor Budapest og holder absolutt toppklasse. Banen ligger utstrakt i en stor dal, noe som gjør at tilskuerne kan se 80 prosent av den. Det er en trang, svingete og ofte støvete bane, og det skaper et utfordrende og profesjonelt løp der alt kan skje. Vi bestiller F1-pakke som kun F1-billetter til løpet.

Formel 1-reisen gir dere maksimalt utbytte hvis dere benytter anledningen til å utforske herlige Budapest der elven Donau renner gjennom byen og deler den i to bydeler: Buda og Pest. I Pest finner man mesteparten av Budapests kultur- og fornøyelsesliv med restauranter, kafeer, shopping og den store markedshallen som er vel verdt et besøk og en severdighet i seg selv. På Buda-siden finner dere mange av Budapests historiske områder med blant annet det kongelige slottet og Fiskerbastionen der dere får en utrolig utsikt over hele Budapest. Gå ikke glipp av et besøk i et av byens termiske bad med varme kilder og spa-anlegg som er blant de største i Europa.

First Grand Prix: 1986 Circuit Length: 4.381 km Race distance: 306.63 km Number of laps: 70 Turns: 14 Lap record: 1:17.103 Max Verstappen (2019)