Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Hollands GP i Zandvoort

Nyt stemningen, den oransje veggen og racing i absolutt verdensklasse på Zandvoort under Hollands GP.

Zandvoort slo opp dørene for racing i 1948 og det første Grand Prix-løpet ble kjørt i 1952. På en Formel 1-reise til Zandvoort nyter du nervepirrende racing i løpet av 72 runder. F1-førerne beskriver banen som ekstremt rask og her finnes også den kjente Tarzan-kurven som det alltid er verdt å holde et ekstra øye på.

En Formel 1-reise til Hollands Grand Prix er et absolutt must for enhver Formel 1-entusiast, særlig hvis hjertet ditt banker litt ekstra for Max Verstappen. Han får nemlig alltid massiv og høylytt støtte fra de oransjekledde tilhengerne på tribunen. Fra banen tar det dessuten bare 30 minutter med tog til Amsterdam. Det gir deg muligheter til å kombinere Formel 1-reisen med noen dager i Hollands hovedstad. Sikre deg en billett til et av sesongens heftigste race.