Fotballturer til Bayern München med OLKA Sportsreiser

Klubben ble grunnlag i 1900. Bayern München er Tysklands i særklasse mest fremgangsrike klubb. Men det var først da Bundesliga ble etablert på 1960-tallet at klubben fikk opp farten.

De har satt rekord ved å vinne den hjemlige ligaen 23 ganger. Mange tyske legender har spilt for Bavarians, inkludert Lothar Matthäus, Oliver Kahn og Franz Beckenbauer. Klubbens største rival er Borussia Dortmund. De er de to ledende klubbene i Tyskland. De to lagene møttes i Champions League-finalen i 2013, og Bayern vant 2-1.

 

Bestill fotballreise til Bayern München

Kjøp dine kampbilletter til Bayern München gjennom OLKA Sportsreiser. Våre billetter til Bayern München sendes alltid til hotellet deres senest dagen før kampstart og du kan derfor føle deg trygg med kjøpet ditt. Uansett om du vil bestille en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen dine.

Her er våre fotballpakker til Bayern München. Er du interessert i bare billetter? Bestill Bayern München billetter på vår nettsted OLKA Express.