Fotballturer til Paris Saint-Germain med OLKA Sportsreiser

Book din fotballreise til Paris med OLKA! Paris Saint-Germain er en av de største klubbene i det franske ligastystemet, trots at klubben ble grunnet så sent som år 1970. Hjemmekampene spilles på Parc des Princes og gjestes i regelen av nesten 48 000 tilskuere. Klubben har under 2010-tallet dominert Ligue 1 og har en nesten uavbrutt streak av ligatitler siden sesongen 2012/2013. Opplev Frankrikes akkurat nå heteste lag på din fotballreise til Paris!

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til PSG trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Parc des Princes når det skjer!

 

 

Bestill fotballreise til Paris Saint-Germain

Kjøp dine kampbilletter til Paris Saint-Germain gjennom OLKA Sportsreiser. Vi selger kun offisielle billetter til Paris Saint-Germain på Parc des Princes og formidler tusenvis billetter hvert år. Book din komplette fotballreise til Paris med PSG billetter, hotell og fly! Vi skreddersyr alle våre fotballreiser.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre PSG billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.

 

Mer om Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain F.C. (også kjent som "PSG"), er en profesjonell fotballklubb fra Paris, Frankrike. 12. august 1970 fusjonerte klubbene Stade Saint-Germain og Paris FC for å danne klubben.

Det var tidlig på 1990-tallet at PSG ble en storklubb for alvor, blant annet takket være en eieravtale med TV-selskapet Canal +. I sesongen 1993/1994 satte klubben ny serierekord med 27 kamper uten tap, da klubben berget klubbens andre serietittel. Laget hadde da spillere som George Weah, Raí, Valdo og David Ginola. Suksessen fortsatte med en historisk trippel i 1995 da klubben vant Coupe de France, Coupe de la Ligue (ligacupen) og Trophée des Champions. PSG klarte også å ta seg til semifinalen i Champions League etter blant annet å ha slått FC Barcelona. De påfølgende to årene brakte større kontinental suksess da klubben spilte to strake finaler i Cup Winners' Cup.

I 1997/1998 klarte klubben igjen å vinne en trippel; lagkaptein Raí ledet PSG til seier i Coupe de France, Coupe de la Ligue og til slutt Trophée des Champions. I de påfølgende årene ble PSG sett gjennom en mer turbulent periode med mindre vellykkede liga- og europacupresultater, etterfulgt av endringer i trenerteamet og formannskapet.

I 2011 kjøpte Qatar Investment Authority 70 prosent av klubben og lovet 1,5 milliarder dollar i spillerkjøp i løpet av de neste tre årene. Klubben investerte stort i 2012 og kjøpte spillerne Lucas Moura, Javier Pastore, Thiago Silva, Zlatan Ibrahimović, Thiago Motta og Ezequiel Lavezzi. Trener var Carlo Ancelotti, og i januar 2013 ble David Beckham rekruttert da PSG ble hans siste klubb i karrieren. Sesongen ble avsluttet med serieseier for første gang på 19 år, men i Coupe de France kom laget så langt det var mulig til kvartfinalen og slik også i Champions League. Etter sesongen forlot Ancelotti klubben, og ble etterfulgt av Laurent Blanc. I forkant av sesongen styrket PSG seg med tre spillere: Edinson Cavani fra Napoli for €64 millioner i en avtale som ble den sjette dyreste overgangen noensinne, samt Marquinhos og Lucas Digne. I overgangsvinduet i januar 2014 kjøpte klubben Yohan Cabaye fra Newcastle for € 23 millioner. Klubben vant en ny ligatittel, og sin fjerde ligacuptittel, men nådde bare 16-delsfinalen i Coupe de France. Etter kvartfinaletap i Champions League ble kontrakten til trener Laurent Blanc forlenget etter en lengre diskusjon, og fikk også lede laget i sesongen 2014/2015.

De har spilt hjemmekampene sine siden 1973 på Parc des Princes-arenaen i Paris, hvor de har sterk offentlig støtte, og trener på Camp des Loges-anlegget i Saint-Germain-en-Laye. PSG er Frankrikes nest mest populære klubb etter erkerival Olympique de Marseille, som de spiller mot et svært belastet møte kalt Le Classique.

 

Her spiller PSG sine hjemmekamper - Parc des Princes

Kapasitet: 47.428 seter
Størrelse: 105 x 68 m
Innvielseskamp: 4. juni 1972 (OL i Marseille - SC Bastia 2-1)

Da dagens Parc des Princes ble innviet i 1972, ble det den franske nasjonalarenaen i fotball frem til Stade de France ble bygget før fotball-VM i 1998. Stadion er bygget uten løpebane rundt fotballbanen. Takket være det og kapasiteten til nesten 50.000 tilskuere blir det et stort trekk i publikum. Parc des Princes har blitt brukt som arena for EM 1984 og verdensmesterskapet i 1998. Det franske topplaget Paris Saint-Germain overtok Parc des Princes som hjemmearena i 1974. Store derbyer, konserter og spesialopptredener er noen av arrangementene på stadion.

HVORDAN KOMMER JEG DIT?
T-bane: 24, rue du Commandant-Guibaud 75016 PARIS
Distrikt: Passy / Bois de Boulogne
T-bane: Porte de Saint Cloud SUPPORTERSHOP Supporterbutikken er i Parc des Princess og der kan du kjøpe suvenirer, billetter.

Åpningstider: mandag - lørdag: 10.00 - 19.00
På kampdager er det åpent to timer etter sluttsignal

MAT & DRIKKE
Inne på arenaen ligger restaurant Le 70, oppkalt etter PsGs fødselsår. Lunsj serveres mandag - fredag ​​fra 12:00 til 15:00