Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Fotballturer til Atlético Madrid

Klubben ble grunnlagt i 1903, og har til nå vunnet La Liga ni ganger. Den er en av verdens største klubber når det gjelder antall registrerte, betalende supportere, der mer enn 65.000 personer har kjøpt sesongbilletter. På den andre siden av byen ligger hjemmebanen til erkerivalen Real Madrid, og det årlige møtet mellom Madrid-klubbene kalles “El Derbi madrileño”.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Atlético Madrid trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Estadio Wanda Metropolitano når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Atlético Madrid

Kjøp dine kampbilletter til Atlético Madrid på Estadio Wanda Metropolitano gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr billetter på kortside og langside og har i de fleste fall også Hospitality-alternativ tilgjengelige. Til kampene mot Real Madrid og FC Barcelona rekommenderer vi at dere er ute i god tid for å få beste pris. Hos oss kjøper du kun kampbillett eller komplett fotballreise med hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Atlético Madrid billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.