Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Aserbajdsjans GP i Baku med OLKA Sportsreiser

Aserbajdsjans Grand Prix i hovedstaden Baku fikk sin debut i Formel 1 i 2016 og har siden det bydd på flere spennende oppgjør på sin raske bybane.

På din Formel 1-reise til Aserbajdsjan og Baku kan du nyte det asiatiske, tyrkiske og ikke minst det libanesiske kjøkkenet. Byen er kjent for sitt kulinariske tilbud og kulturelle mangfold.

Baku City Circuit utgjør sammen med Monaco, Melbourne og Singapore bybanene i F1-sesongen. Løpet går over 51 runder og uansett hvilken Formel 1-billett du velger til Aserbajdsjans Grand Prix, er du midt i hendelsenes sentrum. Velger du en Formel 1-billett på Absheron Grandstand, får du mulighet til å se Formel 1-bilene gå fra 350 km/t på det lange rettstrekket for siden å bremse opp og svinge 90 grader inn i kurve 1. Det er mildt sagt en uforglemmelig opplevelse.