Fotballturer til Celtic FC

Opplev Celtic FC live på deres neste fotballreise til Glasgow. Celtic FC har siden tidenes begynnelse dominert den skotske ligaen sammen med den lokale konkurrenten Glasgow Rangers. Den første ligatitlen plukket de hjem 1893 og siden dess har de vunnet ligaen utalige ganger. Laget spiller sine hjemmekamper på Celtic Park som har en kapasitet for mer enn 60 000 tilskuere - en opplevelse som selvfølgelig er noe utover det vanlige under en fotballreise.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Celtic FC trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Celtic Park når det skjer!

 

Bestill fotballreise til Celtic FC

Kjøp dine kampbilletter til Celtic FC gjennom OLKA Sportsreiser. Vi selger kun offisielle billetter til Celtic FC på Celtic Park og formidler tusenvis billetter hvert år. Book din komplette fotballreise til Glasgow med Celtic FC billetter, hotell og fly! Vi skreddersyr alle våre fotballreiser.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Celtic FC billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.