Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Englands GP i Silverstone

I Silverstone kjøres Englands Grand Prix på den populære Silverstone Circuit som ligger midt mellom Englands to største byer; London og Birmingham. Banen er kjent for å være både rask og utfordrende, og banerekorden holdes av ingen ringere enn hjemmeføreren Lewis Hamilton som alltid trekker mye publikum. Under andre verdenskrig var det en flyplass her. Men den ble bygd om og i dag er dette en av verdens mest kjente arenaer for motorsport.

Formel 1-reisen til Englands GP kan med fordel kombineres med en storbyhelg i en av Englands mest livlige byer. London trenger vel egentlig ikke noen nærmere presentasjon. Byens kultur- og fornøyelsesliv, brede utvalg av restauranter og gode shoppingmuligheter lokker millioner turister hvert år. Birmingham er industribyen som omtales som Englands Venezia. Her finner du trolig den beste kulinariske opplevelsen av indisk mat utenfor India. Rett utenfor Birmingham ligger dessuten den sjokoladefabrikken som en gang var inspirasjon til boken om Charlie og sjokoladefabrikken. Vel verdt et besøk for den som vil kombinere fornøyelse med … fornøyelse.

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 5.891 km Race distance: 306.198 km Number of laps: 52 Turns: 18 Lap Record: 1:27.097 Max Verstappen (2020)