Fotballturer til Manchester City med OLKA Sportsreiser

The Blues ble grunnlagt i 1880 under navnet St Mark’s, men det var først på 1960 og -70-tallet klubben oppnådde sin første fremgang da de vant førstedivisjon, FA-cupen, ligacupen og den Europeiske cupvinnercupen under ledelse av trenerne Joe Mercer og Malcolm Allison. I 2008 ble klubben kjøpt opp av Abu Dhabi United Group, og de begynte straks å bruke penger på spillerkjøp. Klubben ligger i dag blant topplagene i ligaen. I 2011/-12-sesongen klarte City å vinne Premier League for første gang på 44 år. Klubben hentet også hjem ligatittelen i 2013/-14-sesongen. Selv om det først er i det siste at klubben har fått suksess, har de alltid hatt en stor og trofast supporterskare.

 

Bestill fotballreise til Manchester City

Kjøp dine kampbilletter til Manchester City på Etihad Stadium gjennom OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr flere offisielle billettkategorier på langsiden, bl.a. Lounge 93:20 og The Tunnel Club som er Hospitality-billetter inkl. mat og drikke. Vi har selvfølgeligt også kun billetter til det attraktive Manchesterderbyet. Hos oss kjøper dere lett og bekvemt kun kampbilletter eller en fotballreise med hotell of fly.

Her er våre fotballpakker til Manchester City. Er du interessert i bare billetter? Bestill Manchester City billetter på vår nettsted OLKA Express.