Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Monacos GP i Monte Carlo med OLKA Sportsreiser

Dette legendariske løpet er blitt kjørt siden 1929 og har i dag en like stjernespekket tilskuerliste som Oscar-gallaen. Selve Circuit de Monaco består av Monte Carlos gater og veier, inkludert den kjente havnen. På grunn av kurvene, hjørnene og de smale veiene regnes dette som den mest krevende banen av dem alle.

Monaco ligger på den franske rivieraen litt øst for Nice og nær grensen til Italia. Monaco er verdens nest minste land, men verdens mest tettbefolkede og hjemsted for mange formuende Formel 1- og idrettsstjerner. Halvparten av landets innbyggere bor i Monte Carlo, som ikke bare er kjent for Formel 1-løpet, men også for sitt kasino.

Ingen andre steder i F1-sirkuset tiltrekker seg så mye oppmerksomhet som Monaco. Så hvis du legger din Formel 1-reise hit, kommer den garantert til å overgå det meste av dine forventninger!

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 3.337 km Race Distance: 260.286 km Number of Laps: 78 Turns: 19 Lap Record: 1:14.260 Max Verstappen (2018)