Fotballturer til Inter med OLKA Sportsreiser

FC Internazionale Milano ble grunnlagt i 1908. Inter er den eneste klubben i det italienske ligasystemet som alltid har spilt i førstedivisjon. Frem til 2006 delte Inter og Juventus den bedriften det er å aldri ha blitt degradert fra Serie A, og kampene mellom de to lagene kalles “Derby d'Italia” (“Det italienske derbyet”).

Inter spiller også det såkalte “Il Derby della Madonnina” (“Den lille madonnaens derby”) – mot lokalkonkurrenten og erkerivalen AC Milan, som de deler hjemmebanen Stadio Giuseppe Meazza med. Inter spiller sine hjemmekamper i blå og svarte drakter. De har derfor fått kjælenavnet “Nerazzurri” (“de svartblå”) av fansen.

Her er våre fotballpakker til Inter. Er du intressert i bare billetter? Book Inter billetter på vår nettsted OLKA Express.

 • Dato
  Kamp
  Pris fra
 • søndag, 19
  april 2020

  Inter – Torino

  San Siro Milano, Italien

  Fra

  1.990 kr

 • søndag, 03
  mai 2020

  Inter – Fiorentina

  San Siro Milano, Italien

  Fra

  1.990 kr

 • søndag, 17
  mai 2020

  Inter – Napoli

  San Siro Milano, Italien

  Fra

  2.490 kr

Bestill fotballreise til Inter

Kjøp dine kampbilletter til Inter lett og bekvemt gjenom oss. Vi tilbyr billetter på både kort- og langside samt Hospitality inkl. mat og drikke. Uansett hvis du vil bestille en fotballreise der fly og innkvartering inngår eller kun kampbilletter så tilpasser vi reisen etter ønskemålen deres.