Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php:329) in /home/olkaspor/public_html/wp-content/plugins/olka-core-booking-wordpress-plugin/includes/ocb-global.php on line 21

Formel 1-reiser til Italias GP i Monza med OLKA Sportsreiser

Italias Grand Prix arrangeres i Monza og racet er et must for alle motorfantaster. Italias GP er det Grand Prix-løpet som er kjørt flest ganger på samme bane.

Løpet avgjøres på Autodromo di Monza som ligger i utkanten av Milano og som også er den eldste Formel 1-banen. Her er det blitt en tradisjon at publikum invaderer banen før premieutdelingen. Dette skaper en helt unik stemning og skjer helt uten bråk til tross for den store folkemengden. Vi har pakkereiser eller bare F1-billetter til dette spennende løpet.

En Formel 1-reise hit er en perfekt mulighet til å kombinere Formel 1 på Monza med Milanos store utvalg av opplevelser. Hvorfor ikke benytte anledningen til å se AC Milan eller Inter, to av Europas beste fotballag, spille på San Siro? Byen er full av historie og kultur og har et stort utvalg av kulinariske opplevelser med god mat og fine viner. Her ligger også det berømte operahuset La Scala.

First Grand Prix: 1950 Circuit Length: 5.793 km Race Distance: 306.72 km Number of Laps: 53 Turns: 11 Lap Record: 1:21.046 Rubens Barrichello (2004)