Fotballturer til AS Roma med OLKA Sportsreiser

I 1927 ble et par klubber slått sammen, og ut fra denne sammenslåingen ble AS Roma født. På 1980-tallet ble AS Roma en maktfaktor i italiensk fotball, med blant annet fem titler, og ligagullet i 1983 som den største erobringen.

De senere årene har klubben vært i den absolutte toppen, med ligaseier i 2001 som høydepunkt. Blant laget profiler finner vi blant annet Francesco Totti og Daniele De Rossi. Laget spiller i vinrøde skjorter og hvite bukser. Det hissige by-derbyet spiller de mot SS Lazio. Andre klassiske matcher pleier å være møtene med Juventus.

Her er våre fotballpakker til AS Roma. Er du intressert i bare billetter? Book AS Roma billetter på vår nettsted OLKA Express.

 • Dato
  Kamp
  Pris fra
 • lørdag, 13
  april 2019

  Roma - Udinese

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  2.190 kr

 • søndag, 28
  april 2019

  Roma - Cagliari

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  2.090 kr

 • søndag, 12
  mai 2019

  Roma - Juventus

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  3.690 kr

 • søndag, 26
  mai 2019

  Roma - Parma

  Stadio Olimpico Roma, Italia

  Fra

  2.090 kr

Kjøp billetter til AS Roma

Kjøp dine kampbilletter til AS Roma i Serie A hos OLKA Sportsreiser. Vi tilbyr offisielle alternativ på både kortside og langside. Vi tilbyr også Hospitality inkl. mat og drikke. Opplev AS Roma på et kokende Stadio Olimpico i derbyet mot SS Lazio eller i noen av de andre storkampene med utsolgte tribuner. OLKA Sportsreiser har billetter til AS Romas alle kamper og du velger selv hvis du vil kjøpe kun kampbillett eller en komplett pakkereise inkl. hotell og fly.