Fotballturer til Borussia Dortmund med OLKA Sportsreiser

Borussia Dortmund ble grunnlagt i 1909, og har navn etter Borussia-bryggeriet som ligger rett ved siden. Klubben er kjent for sitt “hav” av svart- og gulkledde supportere, og har de siste 10 årene vært den best besøkte klubben i Bundesliga. I 2003/-04-sesongen var det i gjennomsnitt 79.647 tilskuere per hjemmekamp i Dortmund. Det er ca. 10.000 flere enn i noen annen europeisk fotballklubb. Våren 2012 sikret Dortmund seg førsteplassen i Bundesliga.

Hos oss bestiller og betaler du fotballturen til Borussia Dortmun trygt og enkelt på nett. Vi tilbyr alltid offisielle og autoriserte kampbilletter fra klubben og du velger selv om du kun vil kjøpe billetter eller pakkereiser med utvalgte hoteller. Vær på Signal Iduna Park når det skjer!

Bestill fotballreise til Borussia Dortmund

Kjøp dine kampbilletter til Borussia Dortmund lett og bekvemt gjennom oss! Vi har billetter til alle Dortmunds kamper i Bundesliga – også til kampene mot Bayern München og Schalke 04. Velg mellom billetter på kortsiden, langsiden eller Hospitality inkl. mat og drikke. Hos OLKA Sportsreiser kan dere kjøpe kun kampbillett eller en komplett fotballreise inkl. hotell og fly.

Finner du ikke kampen eller billettene du leter etter? Vi kan ha andre Borussia Dortmund billetter og pakker tilgjengelig på vår søsterside Olkaexpress.no.