Bare en time fra Barcelona finner du 8 full-size fotballbaner i ett samlet område, et feriested med høy standard, og fantastiske strandturer innen gangavstand - velkommen til Football Cup Barcelona!

I oktober spilles Football Cup Barcelona i to helger, hvorav dette er første helgen. Den andre utgaven av cupen spilles i slutten av oktober.

Turneringen trekker rundt 80 lag fra mange land til Barcelona for å nyte solen, bading og en ekstremt velfungerende og profesjonell turnering. Området består av 8 fotballbaner i full størrelse av god kvalitet; velstelte naturplener og ulike typer kunstgress, pluss stands og servering.

Du bor i romslige hytter eller leiligheter med helpensjon på det store og koselige feriestedet Cambrils Park Resort, som ligger i gangavstand fra cupområdet. De fleste lag velger å forlenge oppholdet for å få mer ut av turen. Hva med et besøk i badelandet eller en utflukt til Barcelona som ligger en time fra Salou? Kanskje du vil bestille en tur til Camp Nou, og med litt flaks kan du time besøket med en av FC Barcelonas hjemmekamper i La Liga.

Vi har selvfølgelig vært i Salou og er imponert over både fasilitetene og cuparrangøren. Vi er veldig glade for å kunne tilby denne turnering i vårt sortiment!

Du bestiller til samme pris hos oss som du gjør hos arrangøren, men i norske kroner. Du trenger heller ikke gjøre jobben – vi gjør det for deg!

Kontakt oss i dag for å få et tilbud på Football Cup Barcelona.

Aldersklasser

Jenter; 2008/2009, 2010/2011
Gutter; 2008/2009, 2010/2011, 2012/2013*, 2014 *

* = 7-manns
Yngre aldre kan spille med seniorer. For eksempel. kan J2008 spille sammen med J2007 osv.