Kalkhvite lange strender, perfekt vær om våren og høsten, nær sentrum av Barcelona, ​​samt tilgang til gode hoteller og mange sportsanlegg - der har du noen av grunnene til at tusenvis av lag i forskjellige idretter går årlig til både cup og treningsleir til Lloret de Mar.

Hvert år har OLKA Sportsreiser mange foreninger på leirer i Lloret de Mar, siden vi har stabile partnere i området som kan sikre sikkerhet, service og høy kvalitet på alt. Om sommeren er Lloret de Mar et viktig turistmål, men om våren og høsten er det veldig rimelig pris og akkurat passelig for turister. Det er mange restauranter, strandaktiviteter og sjarmerende spanske torg innen gangavstand, og det er samtidig veldig trygt, sikkert og praktisk.

Vi anbefaler et besøk til sentrum av Barcelona med sitt kultur- og underholdningsliv, og hvis du vil benytte anledningen til å se FC Barcelona, ​​vil vi selvfølgelig kjøpe billetter. Vi forstår at mange lag drar hit og hvorfor noen datoer er fullbooket, så ta kontakt tidlig hvis du er interessert.