Hvis det er noen svømmedestinasjon som virkelig kan klassifiseres som et trygt kort, må det være koselige Calella utenfor storbyen Barcelona.

Her har du et 50 meter olympisk oppvarmet utendørsbasseng med 10 baner, samt hotell av god kvalitet innen kort gangavstand med nærhet til stranden og genuine spanske torg, gågater og restauranter.

Svømmeanlegget er fantastisk godt organisert og har vært vertskap for de spanske svømmemesterskapene og flere landslagsleirer. OLKA Sportresor har mange leirer her hvert år og et sterkt samarbeid med fasiliteter og hoteller, noe som betyr enda mer fleksible og stabile opplegg på akkurat din leir. Vi bestiller selvfølgelig hele pakken for de som ønsker og koordinerer og administrerer hele prosessen slik at du kan fokusere på reisen. Vi planlegger selvfølgelig timeplanen slik at du kan klare et besøk til Barcelona og La Sagrada Familla, Las Ramblas, Camp Nou, eller en kamp i den spanske La Liga med FC Barcelona.

Anlegget er ekstremt populært så vi har ofte noen forhåndsbestilte tider, men kontakt oss i god tid for å bestille denne turen.