I Praha arrangeres hvert år noen av verdens mest populære og velorganiserte innebandyturneringer. Ungdommer, elitelag og seniorer tar turen hit for å spille i en av Europas flotteste byer.

Prague Masters er en klassisk veteranturnering der de fleste lagene kommer tilbake år etter år for stemningen, turneringen, festen, byen og ikke minst alle de fantastiske minnene det skaper.

De siste årene har Tsjekkia blitt en innebandy-nasjon å regne med, og det arrangeres flere anerkjente turneringer her, inkludert ungdomsturneringen Prague Games og Czech Open. Prague Masters er veteranturneringen som tiltrekker seg mange innebandylag fra nær og fjern. Hvert år deltar omtrent 100 lag fra 11 forskjellige land, og turneringen blir større hvert år.

Praha kan være en av verdens vakreste byer og er det perfekte bakteppet for en senior innebandy-turnering. Byen har ikke bare en distinkt ølkultur, men også mye historie i byens spesielle nyanserte arkitektur og mange museer. Vi kan også bestille reiser for medfølgende supportere til samme gunstige pris som for spillerne. Supportere kan velge å bli med laget eller velge en annen kategori av overnatting hvis ønskelig.

I 2024 spilles turneringen mellom 7. og 9. november. Vi anbefaler at du deretter sjekker inn 6. november.

Spill innebandy og nyt den historiske skjønnheten og pubenes gjestfrihet.

Gruppespill: Alle lag er delt inn i grupper på 4-5 lag der alle møter alle. Alle lag går videre til sluttspillet.
Antall garanterte kamper: Minst fire kamper
Spilletid: 2x15 min og 2x20 min (semi + finale)
Siste dag for registrering: 10/9 2024. Vær oppmerksom på at koppen kan være fullbooket innen den tiden og kanskje ikke mottar flere registreringer.

OLKA Sportsreiser har komplette overnattingspakke (skoler, herberger, hoteller) for din reise. Vi hjelper deg selvfølgelig også med buss og fly.

ÅRSKLASSER

Dame; 30+, 35+, 40+
Herre; 35+, 40+, 45+, 50+